2012-07-04 11:17:39
Φωτογραφία για Δες τον εαυτό σου με άλλο χτένισμα μαλλιών
Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται πώς να κόψουν τα μαλλιά τους, πώς να τα χτενίσουν, ή ακόμα και τι χρώμα να τα βάψουν. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τα μαλλιά μιας γυναίκας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην συνολική της εμφάνιση. Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ανάλογα με το χτένισμα που έχει επιλέξει η κάθε γυναίκα, αλλάζει τελείως η όψη της. Σε πολλές γυναίκες θα λέγαμε ότι το χτένισμα που έχουν επιλέξει ταιριάζει γάντι. Σε άλλες πάλι, το χτένισμα που έχουν επιλέξει θα μπορούσαμε να πούμε ότι αντί να προσθέτει στην συνολική τους εμφάνιση, αφαιρεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει μία ενδιάμεση κατάσταση. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι οι γυναίκες θέλουν να δουν τον εαυτό τους με άλλο χτένισμα στα μαλλιά τους, χωρίς να ρισκάρουν. Πώς θα γίνει όμως η κάθε γυναίκα να δει τον εαυτό της με πολλά διαφορετικά χτενίσματα έτσι ώστε να επιλέξει αυτό που ταιριάζει σε αυτήν χωρίς να ρισκάρει καθόλου να χαλάσει τα τα τωρινά της μαλλιά; Εμείς στο blog Δυναμική Γυναίκα βρήκαμε μια υπέροχη εφαρμογή κατάλληλη για αυτή τη δουλεία.


φώτο για το blog Δυναμική Γυναίκα

Η εφαρμογή αυτή είναι από το site Daily Makeover και λέγεται Celebrity Roulette. Σύμφωνα με την εφαρμογή αυτή, η κάθε γυναίκα μπορεί να ανεβάσει μια φωτογραφία της που θα φαίνεται το πρόσωπό της από την μπροστινή πλευρά και μετά μπορεί να πειραματιστεί εύκολα και γρήγορα αλλάζοντας το χτένισμα και το χρώμα των μαλλιών της μέσα στη φωτογραφία. Έτσι η γυναίκα μπορεί να δει ποια χτενίσματα και ποιο χρώμα της ταιριάζει περισσότερο χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρει να χαλάσει τα μαλλιά της.

Αν θέλεις και εσύ να δεις τον εαυτό σου πώς θα ήσουν με διαφορετικά χτενίσματα και χρώματα μαλλιών θα πρέπει να κάνεις τα εξής:

    Ανέβασμα φωτογραφίας: Στην παρακάτω εφαρμογή πάτα το κουμπί change photo και μετά upload photo αν θέλεις να ανεβάσεις μια δική σου φωτογραφία και να πειραματιστείς με τον εαυτό σου. Αλλιώς μπορείς να πατήσεις change photo και μετά choose model αν θέλεις αντί για τον εαυτό σου να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο μοντέλο. (Αν ανεβάσεις δική σου φωτογραφία θα πρέπει να φαίνεται το πρόσωπό σου από μπροστά και όχι λοξά)

    Χτένισμα μαλλιών: Στη συνέχεια μπορείς να πατήσεις το κουμπί Hair και να επιλέξεις ένα χτένισμα ανάμεσα σε πολλά και διάφορα χτενίσματα διάσημων γυναικών. Το κάθε χτένισμα προσαρμόζεται στη φωτογραφία με αποτέλεσμα η κάθε γυναίκα να μπορεί να δει τον εαυτό της με διαφορετικά μαλλιά.

    Χρώμα μαλλιών: Έπειτα μπορείς να πατήσεις το κουμπί Haircolor και να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις.

    Προσαρμογή χτενίσματος: Αν θέλεις, με το κουμπί Adjust μπορείς να προσαρμόσεις καλύτερα τα μαλλιά έτσι ώστε να ταιριάζουν καλύτερα με τη φωτογραφία. Έτσι μπορείς να τους δώσεις περισσότερο ύψος-μάκρος ή περισσότερο όγκο.

http://dynamikhgynaika.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ