2012-07-04 11:34:36
Φωτογραφία για Μένει στον Παναθηναϊκό ο... αρχηγός Μπουμσόνγκ!
Μόνο οι υπογραφές μένουν για να ανανεώσει, με χαμηλότερες αποδοχές, ο Μπουμσόνγκ, που πάει και για αρχηγός. Βρέθηκε λύση με τον Πλεσί που αποχωρεί.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τον Δημήτρη Γόντικα, όπου και συζητήθηκε το θέμα της υπογραφής του νέου συμβολαίου του με μειωμένες αποδοχές.

Το κλίμα ήταν καλό και μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να βάλει την υπογραφή δίνοντας οικονομική ανάσα στα ταμεία του συλλόγου.

Στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο ο Γάλλος άσος να είναι ο αρχηγός (αν δεν βάλει υποψηφιότητα ο Γιώργος Καραγκούνης) της ομάδας, κάτι που δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στον έμπειρο άσο.

Βέβαια για τον Μπουμσόνγκ υπήρξαν δημοσιεύματα πως τον θέλουν ομάδες από την Γαλλία, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά θα μάθουμε σύντομα μιας και η υπόθεση του συμβολαίου του "τρέχει".

Αποχωρεί ο Πλεσί

Ο Νταμιάν Πλεσί δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό κι έτσι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο γίνεται προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιο του.

Αυτό τελικά συνέβη και ο Γάλλος μέσος θα υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του, βάζοντας βέβαια στον λογαριασμό του περίπου 200.000 ευρώ σε δώσεις.

Τέλος ο Γιώργος Ιωαννίδης, αν δεν αποχωρήσει, αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα είτε του εξωτερικού, είτε της Superleague.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ