2012-07-04 12:14:03
Φωτογραφία για Τα σκυλιά επηρεάζουν την εγκυμοσύνη;
Όταν μια γυναίκα βρίσκεται στην περίοδο της εγκυμοσύνης, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ότι αφορά τα κατοικίδια και τη συμβίωση μαζί τους.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε σε ότι αφορά τα αγαπημένα μας σκυλιά και την προσοχή, που πρέπει να δώσουμε σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

Δεν είναι τόσο επίφοβα τα σκυλιά σε αυτή τη περίοδο εγκυμοσύνης αρκεί να είναι καθαρά και φροντισμένα και να έχουν τα ειδικά φάρμακα για τα παράσιτα, ιδίως αν μπαινοβγαίνουν σε εξωτερικoύς χώρους.

Το σημαντικό πρόβλημα είναι, αν σε περίπτωση που το σκυλί είναι μεγαλόσωμο, να κάνει κινήσεις απότομες και ξαφνικές και να μας χτυπήσει και να μας ρίξει κάτω ή να χτυπήσει την περιοχή της κοιλιάς. Σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και καλό θα είναι να εκπαιδεύσετε το σκυλί για να μπορεί να υπακούει σε εντολές και να παραμένει ήρεμο.

Επίσης θα πρέπει να προετοιμάσετε το σκυλί σας για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Θα ήταν καλό όταν βλέπετε μια ταινία στην τηλεόραση και ακούγονται κλάματα ή φωνές από μωρά, να ανοίγετε την ένταση της φωνής για να μπορεί να συνηθίζει σε αυτόν τον ήχο.


Αν θέλετε μπορείτε να πάρετε και διάφορα παλιά ρούχα και να τα πλύνετε με αφρόλουτρα ή σαπουνάκια, που είναι ειδικά για μωρά. Ύστερα τα αφήνετε στο σκυλί σας για να μπορεί να εξοικειωθεί με αυτές τις οσμές.

Θα είναι πολύ πιο φιλικό το σκυλί με την νέα ζωή, που θα δημιουργηθεί στην οικογένεια και έτσι θα αποφύγετε τυχόν ατυχήματα και πιθανούς εκνευρισμούς.
beu.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ