2012-07-04 13:15:03
Φωτογραφία για H αλήθεια για τον αντι-Ίβκοβιτς
Τι ακριβώς συμβαίνει με τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιατί αργεί η ανακοίνωση; Το κρύβεται πίσω από όλη αυτή την καθυστέρηση;Φέρνουμε στο φως μια λεπτομέρεια, που ίσως εξηγεί και γιατί δεν έχει κλείσει ακόμα ο διάδοχος του Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Οταν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Γιώργος Σκινδήλιας συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (25/6) με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, πολλοί πίστεψαν πως το θέμα προπονητή ξεκαθάρισε. Στη συζήτησαν τέθηκαν επί τάπητος πολλά ζητήματα, από το οικονομικό, το ρόστερ, μέχρι και τους άμεσους συνεργάτες του Ελληνα τεχνικού.

Η δουλειά έμοιαζε τελειωμένη, ειδικά όταν μια μέρα μετά έγινε επαφή και με τον εκπρόσωπό του για τις λεπτομέρειες των συμβολαίων.

Μόνο που πέρασαν 9 μέρες και συμβόλαιο δεν υπεγράφη. Οι Αγγελόπουλοι έλεγαν πως το θέμα προπονητή παραμένει ανοιχτό και δεν τίθεται θέμα βιασύνης, αλλά κανείς δεν τους πίστευε.

Η συνάντηση με τον Μπαρτζώκα και η δημοσιότητα που πήρε, δεν άφηνε πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση. Παρότι ενδιάμεσα το όνομα του Κρις Φλέμινγκ ακουγόταν συνεχώς, περιπτώσεις σαν του Τζόρτεβιτς και του Αλόνσο εμφανίστηκαν στο προσκήνιο. Οσο για τον Ηλία Ζούρο; Στην αρχή φάνταζε ως το φαβορί, αλλά στην πορεία χάθηκε.


Κάπου εδώ μπαίνει ένα στοιχείο που είχε μείνει καλά κρυφό. Οι Αγγελόπουλοι και ο Σκινδήλιας είχαν κάνει ραντεβού και με τον Ηλία Ζούρο, πριν αναχωρήσει η αποστολή της Εθνικής για το ταξίδι σε Βραζιλία και Βενεζουέλα. Το περιεχόμενο δε της συζήτησης ήταν ίδιο με εκείνο του Μπαρτζώκα. Τέθηκε επί τάπητος το οικονομικό, οι βοηθοί και το ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έμεινε με την εντύπωση πως βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, με τη διαφορά ότι οι συζητήσεις δεν πήραν διάσταση στον Τύπο, έμειναν κρυφές για πολλές μέρες.

Ο δε Ζούρος απέρριψε δύο προτάσεις από το εξωτερικό, η μία από την Εφές Αναντολού, πριν τελικά ανακοινώσει τον Οκτάι Μαχμούτι.

Αυτό το στοιχείο προφανώς δείχνει ότι οι Αγγελόπουλοι δεν είχαν κατασταλάξει όταν φώναξαν τον Μπαρτζώκα ή τον Ζούρο, έκαναν διερευνητικές επαφές. Και ποιος ξέρει, μπορεί να έχουν κάνει κι άλλες συναντήσεις, που έχουν μείνει κρυφές.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει κινηθεί με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο αυτό το καλοκαίρι και αποδεικνύεται πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Τι θα γίνει στο τέλος; Μόνο οι Αγγελόπουλοι το ξέρουν. Αν έχουν αποφασίσει.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλουμε μια αξιόμαχη ομάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Θέλουμε μια αξιόμαχη ομάδα"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ