2012-07-04 17:39:03
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν για μία έξωση και είχαν σαν αποτέλεσμα 4 νεκρούς
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δικαστικός επιμελητής, συνοδευόμενος από έναν κλειδαρά και ένα ακόμη άτομο, πήγε σε συγκρότημα πολυκατοικιών στη Καρλσρούη της Γερμανίας για να κάνουν έξωση σε έναν άνδρα. Μόνο που ο ένοικος του διαμερίσματος τους περίμενε οπλισμένος. Και τους κράτησε ομήρους. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών και ένα θρίλερ που είχε δραματικό τέλος. Τουλάχιστον τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν μετά από έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμα όπου κρατούσε ομήρους ένας ένοπλος άνδρας στην Καρλσρούη της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

Μεταξύ των νεκρών είναι πιθανότατα και ο ίδιος ο δράστης.

Σύμφωνα με το BBC, το περιστατικό συνέβη, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία έξωσης του άνδρα από το σπίτι του. Μεταξύ των ομήρων η αστυνομία πιστεύει πως είναι ο δικαστικός επιμελητής και ένας κλειδαράς.

«Ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στο διαμέρισμα μετά από μυρωδιά καπνού και βρήκαν τις σορούς τεσσάρων ατόμων. Πιθανώς, μετά αυτών είναι και ο ένοπλος» αναφέρει εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters. Η περιοχή έχει εκκενωθεί ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Επίσης αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης ήταν κυνηγός και κατείχε πολλά όπλα.

«Δεν έχει υπάρξει καμιά επαφή με τον μανιακό», είχε δηλώσει νωρίτερα εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Bild.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ