2012-07-04 21:50:48
Φωτογραφία για ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ!
Ισπανικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει αυτά που γρράφτηκαν και στον ελληνικό Τύπο σχετικά με το ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Σίτο Αλόνσο, πρώην προπονητή της Λαγκούν Άρο.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου ο οποίος αποφάσισε να παραμείνει στον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο και στη συνέχεια θα κοιτάξει την περίπτωση του ΝΒΑ και των Νιου Γιορκ Νικς.

Συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα «encancha.com» τονίζει σχετικά με το θέμα του Αλόνσο: «Ο Σίτο Αλόνσο δέχθηκε πρόταση από τη διοίκηση της Λαγκούν Άρο για να ανανεώσει αλλά δεν δέχτηκε και έμεινε ελεύθερος να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς και πρώτο φαβορί για να αναλάβει ήταν ο Κρις Φλέμινγκ της Μπαμπεργκ. Όμως το μπάι άουτ του προπονητή των Γερμανών ήταν αρκετά υψηλό, περίπου 80.000 ευρώ ενώ «τσιμπημένο» ήταν και το κασέ του (320.000 ευρώ). Οπότε ο Ολυμπιακός στράφηκε στις επιλογές του Έλληνα Γιώργου Μπαρτζώκα και του Σίτο Αλόνσο».

Όσο για τον Κώστα Παπανικολάου: «Μετά το εντυπωσιακό φινάλε που έκανε στη σεζόν με τον Ολυμπιακό, είναι περιζήτητος τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ΝΒΑ. Ο ίδιος πάντως δήλωσε οτι θα παραμείνει τουλάχιστον ένα χρόνο στον πρωταθλητή Ευρώπης και στη συνέχεια θα ψάξει την τύχη του με τους Νικς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ