2012-07-04 22:00:03
Φωτογραφία για Το Εποπτικό Συμβούλιο της Opel ενέκρινε επιχειρηματικό σχέδιο που θα προετοιμάσει το δρόμο για την αναζωογόνηση της μάρκας
Rüsselsheim. Το Εποπτικό Συμβούλιο της Adam Opel AG ενέκρινε επιχειρηματικό σχέδιο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επάνοδο της Opel στη βιώσιμη κερδοφορία.

Κύρια σημεία του σχεδίου είναι:

Επενδύσεις στην προϊοντική γκάμα Opel/Vauxhall, σε συνδυασμό με μία νέα στρατηγική πωλήσεωνΑνανεωμένη στρατηγική μάρκαςΣχέδια για μείωση του κόστους υλικών, εξέλιξης και παραγωγής και περαιτέρω αξιοποίηση συνεργειών από τη συμμαχία GM και PSA Peugeot Citroën, καιΕπαναπροσδιορισμός στρατηγικής εξαγωγών και επέκτασης στην αγορά

Τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν βασικούς συντελεστές για επάνοδο της Opel σε θετικά αποτελέσματα.

Ο Stephen Girsky, Αντιπρόεδρος της General Motors και Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου τη Opel δήλωσε: «Το σχέδιο που εγκρίναμε σήμερα προετοιμάζει το δρόμο για ένα ισχυρό μέλλον της Opel. Η GM υποστηρίζει την Opel, και ενθαρρύνει τόσο τη Διοίκηση όσο και τους εκπροσώπους εργαζομένων στη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας με στόχο την καλύτερη ικανοποίηση των πελατών και την ταχεία επάνοδο στην κερδοφορία».


Ο Wolfgang Schäfer-Klug, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Εργαζομένων και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου της Adam Opel AG δήλωσε: «Το επιχειρηματικό σχέδιο 2012-2016 που ενέκρινε το Εποπτικό Συμβούλιο είναι μία καλή βάση για το μέλλον της Opel. Η υποστήριξη της GM δείχνει πόσο σημαντική είναι η Ευρωπαϊκή μηχανολογία και τα Ευρωπαϊκά εργοστάσια της εταιρίας. Η Opel πρέπει να επικεντρωθεί στα δυνατά της σημεία ώστε να αυξήσει και να διασφαλίσει θέσεις εργασίας σε ένα δύσκολο περιβάλλον αγοράς».

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ