2012-07-04 22:31:02
Φωτογραφία για «Αργοπεθαίνει» η αγορά του Αγρινίου
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Π. Μπεσίνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Σκάι Τώρα", και μίλησε για την κατάσταση στα καταστήματα της πόλης αλλά και για... τις επικείμενες θερινές εκπτώσεις.

"Είμαστε μια εμπορική πόλη που στηριζόταν κυρίως στην ενδοχώρα της η οποία ήκμαζε λόγω του πρωτογενή τομέα, της αγροτικής παραγωγής αλλά και της μεταποίησης... όλα αυτά έχουν εκλείψει και στο διάβα τους έχουν συμπαρασύρει και την πόλη... Έχουμε το θλιβερό προνόμιο να "εισπράττουμε" στα ταμεία των επιχειρήσεων και των καταστημάτων αυτό που καθημερινά βιώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά".

"Στο σκληρό πυρήνα στο κέντρο της πόλης 4 στα 10 μαγαζιά έχουν βάλει λουκέτο, ενώ αν αναφερθούμε για τον διευρυνένο εμπορικό δακτύλιο τότε το ποσοστό μεγαλώνει δραματικά, καθώς τα κλειστά μαγαζιά είναι πολύ περισσότερα από τα ανοιχτά."

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου μέσα από έρευνα που πραγματοποίησε, αποκάλυψε την δραματική μείωση στον τζίρο τον καταστημάτων που έφτασε το 30% το τελευταίο εξάμηνο, ενώ ο κ.Μπεσίνης επίσης τόνισε επίσης ότι συσσωρευτικά στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας η προσέγγιση είναι απλά δραματική.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου εμφανίστηκε απαισιόδοξος για τις θερινές εκπτώσεις που ξεκινούν στην 16 του μήνα"Δεν είμαι αισιόδοξος, πιστεύω ότι είναι απλά μια ασπιρίνη σε έναν βαριά τραυματισμένο και άρρωστο ασθενή, όπως είναι το εμπόριο αυτή την περίοδο", ανέφερε.
cityvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ