2012-07-05 00:15:48
Φωτογραφία για Ο ΑΣ για το πόρισμα
H μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Μπάμπης Αποστολίδης προκάλεσε την αντίδραση τοιυ ΑΣ ΠΑΟΚ που έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση: "Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ , ανακοινώνει και παράλληλα ενημερώνει τα μέλη του καθώς και τους φιλάθλους του , συγχρόνως δε και όλους αυτούς που τις τελευταίες ημέρες  ασχολούνται με το θέμα του πορίσματος του ορκωτού λογιστή , ο οποίος διενήργησε έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατόπιν εντολής της  επιτροπής διαφάνειας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ , ότι το συγκεκριμένο πόρισμα βρίσκεται στα χέρια του ΣΔΟΕ κατόπιν εντολής του αρμόδιου εισαγγελέα από την πρώτη στιγμή.

Στο πλαίσιο δε της εντολής του εισαγγελέα έχουν ήδη καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή του ΣΔΟΕ τόσο τα μέλη της επιτροπής διαφάνειας όσο και μέλη των διοικήσεων του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί από το ΣΔΟΕ   το αποτέλεσμα θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε το όψιμο ενδιαφέρον όλων αυτών που επανέφεραν το θέμα να είναι από πραγματική και άδολη αγάπη για τον ΠΑΟΚ και να μην υποκρύπτει υστεροβουλία».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ