2012-07-05 00:25:43
Φωτογραφία για Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Σισοκό, στην Ελλάδα ο Πίντο
Ο Ιμπραίμ Σισοκό υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και θα ανακοινωθεί την Πέμπτη ενώ ο Αντρέ Πίντο γνωρίζει πάρα πολλά για την νέα του ομάδα.

Την Πέμπτη (5/7) θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Ιμπραίμ Σισοκό στον Παναθηναϊκό με τον 21χρονο άσο να ανακοινώνεται από την πράσινη ΠΑΕ.

Το απόγευμα της Τετάρτης (4/7) ο Ιβοριανός άσος βρέθηκε στα γραφεία του Τριφυλλιού και υπέγραψε τον μονοετή δανεισμό του από την Βόλφσμπουργκ.

Την ίδια ώρα ο Αντρέ Πίντο ο οποίος ήρθε στην χώρα μας το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε ιδιαίτερα διαβασμένος για την νέα του ομάδα.

Ο Πορτογάλος στόπερ εντυπωσίασε τους πράσινους με τα όσα ήξερε για την νέα του ομάδα ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Πίντο από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο καθώς την Πέμπτη (5/7) τον περιμένει δύσκολη μέρα.

Ο 23χρονος άσος θα πρέπει να μεταβεί νωρίς το πρωί για ιατρικές εξετάσεις, εν συνεχεία στην Παιανία για εργομετρικά τεστ και στο τέλος στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ για να υπογράψει και αυτός το νέο του συμβόλαιο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ