2012-07-05 02:03:03
Φωτογραφία για «Κολλημένη» με τον George Clooney είναι η Maria Menounos...
...που βγήκε και δήλωσε στο περιοδικό «The Improper Bostonian», πως είναι ερωτευμένη μαζί του: «Δεν θέλω να μπω ανάμεσα στον George και την... αγαπημένη του Stacey Keibler, γιατί είναι καλή μου φίλη, αλλά… ο George είναι τέλειος σκηνοθέτης και άψογος ηθοποιός, και πραγματικά θαυμάζω τα ταλέντα του! Είναι ένας αληθινός φιλάνθρωπος. Είναι γοητευτικός και ευγενικός. Με λίγα λόγια… είναι ο George Clooney!»

Μέλι έσταξε για τον γόη και αμετανόητο εργένη του Hollywood η 34χρονη παρουσιάστρια, που στη συνέχεια παραδέχτηκε πως έχει πολύ άγχος όταν παίρνει συνεντεύξεις από celebrities πρώτης γραμμής.

Στην συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την Kim Kardashian, αφού όπως είπε, «η Kim είναι φίλη μου. Είναι μια πολύ επιτυχημένη εργαζόμενη γυναίκα, με ένα γάμο που δεν ευδοκίμησε. Αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς!»

Τέλος, δήλωσε το πόσο ευτυχισμένη την κάνει η δουλειά της, λέγοντας πως «κάθε μέρα κάνω και κάτι διαφορετικό. Τρελά πράγματα, που υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχα την ευκαιρία να τα κάνω!»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ