2012-07-05 13:07:47
Φωτογραφία για «Σημεία και τέρατα έχει το πόρισμα»
 

Ο Λάκης Οικονομίδης αποκάλυψε πώς έχει το πόρισμα στα χέρια του και πώς σε αυτό υπάρχουν «σημεία και τέρατα». Κάνει λόγο για υπέρογκες αμοιβές σε μάνατζερ (ότι είχε καταγγείλει και ο Αποστολίδης). Στην αρχική του τοποθέτηση για το αν η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σχολίασε: «Το ότι η ομάδα βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη είναι αλήθεια. Τα τελευταία 15 χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι σε μια συνεχή αδιαφάνεια, με τους Μπατατούδη, Γούμενο και τις διορισμένες διοικήσεις. Από το 2007 και μετά υπήρξε μια τεράστια συσστράτευση του κόσμου. Μόνο κόσμος υπάρχει στην ομάδα. οι μεγαλομέτοχοι μας έφεραν εδώ. Έχει μεγάλη ευθύνη ο ΑΣ για όλο αυτό».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ και για το αν έχει στα χέρια του το πόρισμα: «Πριν από δύο χρόνια εκλέχθηκε μια επιτροπή διαφάνειας και για την ΠΑΕ και για την ΚΑΕ.. Πληροφορήθηκα ότι έχει βγει ένα πόρισμα. Αυτό το πόρισμα βρίσκεται στα χέρια μου, αλλά δεν θα πω πως. Είμαι μέτοχος στην ΠΑΕ και μέλος 40 χρόνια στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Είχα έννομο δικαίωμα να το έχω και παρότι το ζήτησα δεν μου το έδωσαν, το πήρα από μόνος μου. Είδα σημεία και τέρατα μέσα. Ο ΠΑΟΚ πριν 15 χρόνια δεν ήταν έτσι σε κανένα τμήμα».


Για τα «σημεία και τέρατα» που επισήμανε πως υπάρχουν μέσα στην ΠΑΕ μετά την ανάγνωση του πορίσματος: «Δεν θα πως ποια είναι τα σημεία και τα τέρατα. Θα γίνει μια συνάντηση στις 27 του μηνός και ότι έχω να πω θα το πω εκεί. Πρέπει να σας πω ότι διαβάζοντας ο εισαγγελέας κάποια πράγματα θα μας καλέσει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να ξέρει τι γίνεται. Αυτό διότι αυτός χρηματοδότει τα τελευταία 5 χρόνια την ομάδα» και συνέχισε αναφερόμενος σε μισθούς που φτάνουν τις 15.000 ευρώ σε στελέχη της ομάδας:

«Υπάρχουν όλα αυτά, όπως και ποσοστά σε μάνατζερ από μεταγραφές που φτάνουν από 20-22%, ενώ το όριο είναι στο 10%.Αν κληθώ ως μάρτυρας, που έχω μάθει πως με έθεσαν, θα πω τι ακριβώς γίνεται».

Στον επίλογό του στάθηκε στην άποψη κάποιων ότι τα εν οίκω μη εν δήμω, αναφορικά με το πόρισμα: «Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μικρογραφία της πολιτικοοικονομικής κατάστασης αυτού του τόπου. Δεν θεωρώ το να μη γνωρίζει σήμερα αυτός που χρηματοδοτεί το τι γίνεται ότι είναι σωστό. Αν το πάμε με βάση τη δημόσια εικόνα, θα φτάσουμε σε επίπεδα της ελληνικής πραγματικότητας. Θα φτάσουμε σε κατάσταση διάλυσης αυτού του σωματείου. Αν δεν μαθευτούν αυτά δεν θα έχουμε μέλλον. Θα έπρεπε γιατί το ζητάει ο κόσμος να ξέρει γιατί έχει ματώσει για αυτή την ομάδα. Αυτό το εισπράττω από παντού».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ