2012-07-05 13:07:08
Φωτογραφία για Διάσημος Γερμανός ποδοσφαιριστής ψηφίζει Μύκονο!
Την πανέμορφη Μύκονο επέλεξε o Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ για relax και να πνίξει τον καημό του για την αποτυχία της Εθνικής Γερμανίας στο Euro 2012.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από την Ιταλία, που βύθισε σε θλίψη την ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) Γερμανία καθώς η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ είχε καλλιεργήσει υψηλές προσδοκίες, το «πάντσερ» αποφάσισε να... ψηφίσει για μια ακόμη φορά την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, θέλοντας να γεμίσει τις μπαταρίες του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η κυρία Σβαϊνστάιγκερ

Αποφάσισε λοιπόν να γνωρίσει τις ομορφιές της Μυκόνου και να κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά της μαζί με την εντυπωσιακή κοπέλα του Σάρα Μπράντνερ και ένα ακόμη ανδρόγυνο, προφανώς φίλοι του ζευγαριού, πριν επιστρέψει πάλι στη Γερμανία για να ξεκινήσει την προετοιμασία με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ έφθασε στο κυκλαδίτικο νησί το απόγευμα της Δευτέρας με ιδιωτικό αεροπλάνο από τη Γερμανία και δεν έδειξε καμία διάθεση να παίξει κρυφτό, γιατί επέλεξε να φύγει κανονικά από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Μυκόνου και όχι από κάποια άλλη έξοδο.

Ίσως πάντως να προσπάθησε να περάσει όσο το δυνατόν απαρατήρητος με την ενδυμασία που επέλεξε πατώντας επί ελληνικού εδάφους.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ