2012-07-05 14:45:08
Φωτογραφία για Ένοχοι και οι τέσσερις για Φιλόπουλο!
Το δικαστήριο αποφάσισε πως και οι τέσσερις κατηγορουμένοι για την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου είναι ένοχοι. Δεκαετής κάθειρξη σε Βαγιόπουλο, Ψυκάκο. 12ετή σε Ρουμπέτη και 16ετη σε Σακάτη.

Το 2007 στη Λεωφόρο Λαυρίου ο Μιχάλης Φιλόπουλος δολοφονήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού σε επεισόδια με οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μετά από αρκετά δικαστήρια σήμερα θα βγήκε η απόφαση με τους κατηγορούμενους να κρίνονται όλοι ένοχοι.

Οι τέσσερις ένοχοι είναι ο Χρήστος Σακάτης, ο Βασίλης Ρουμπέτης, ο Νίκος Βαγιόπουλος και ο Βασίλης Ψυκάκος. Ο Σακάτης καταδικάστηκε σε 16ετή κάθειρξη με μειωμένο καταλογισμό λόγω τοξικομανίας και του αφαιρούνται τα πέντε χρόνια επειδή ήδη τα έχει εκτίσει.

Ο Ρουμπέτης (πρωτόδικα είχε αθωωθεί) καταδικάστηκε με 12ετή καθειρξη για απλή συνέργεια λόγω ελφρυντικών και του αφαιρούνται οι 18 μήνες καθώς ήταν προφυλακισμένος μετά το φονικό στην Παιανία. Ομως, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης αφού δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο.

Ο Βαγιόπουλος και ο Ψυκάκος καταδικάστηκαν με 10ετή κάθειρξη και όλοι τους (εκτός από το Ρουμπέτη) οδηγήθηκαν κατευθείαν στις φυλακές.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ