2012-07-05 16:45:55
Φωτογραφία για Η Κίνα ξεκινά μεγάλο κυνήγι κατά της πειρατείας
Η Κινεζική κυβέρνηση, ανακοίνωσε ένα σκληρό πλάνο ενεργειών τεσσάρων μηνών, με στόχο την καταπολέμηση της online πειρατείας Στις δράσεις θα συμμετέχουν τέσσερις υπηρεσίες: τα Υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Βιομηχανίας, ο Oργανισμός Πνευματικών Δικαιωμάτων και η Yπηρεσία Πληροφοριών Internet.

Επίσης, ανακοινώθηκαν πιο αυστηρές ποινές για τους παραβάτες, ενώ προτρέπει την αστυνομία να επιταχύνει τις έρευνες που σχετίζονται με τα sites που έχουν ήδη εντοπιστεί να διακινούν υλικό παράνομα, ώστε να προχωρήσουν στο κλείσιμό τους.

Τέλος, η κυβέρνηση θέλει να ενεργοποιηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε το κοινό ναενημερωθεί από ειδικές τηλεφωνικές γραμμές "αντι-πειρατείας" και επίσης, να υπενθυμίσουν στους παρόχους, την υποχρέωσή τους για έλεγχο του περιεχομένου.

Τα επίπεδα πειρατείας στην Κίνα, είναι εξαιρετικά υψηλά, έστω κι αν η κυβέρνηση το αρνείται, με τη Business Software Alliance (BSA) να την αναδεικνύει σε παγκόσμιοπρωταθλητή στην πειρατεία software, με το ποσοστό παράνομης χρήσης να υπολογίζεται στο 77%.
e-pcmag.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στον Alpha η Εύα Καϊλή;;;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στον Alpha η Εύα Καϊλή;;;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ