2012-07-05 20:21:04
Φωτογραφία για Mπινελίκια Τατσόπουλου με... φίλους του στο Facebook!
Άνευ προηγουμένου είναι η κοκορομαχία που έχει στηθεί σήμερα στην προσωπική σελίδα του Πέτρου Τατσόπουλου στο Facebook ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους «φίλους» του.

Αφορμή για να αρχίζει η υβριστική σύγκρουση στάθηκε μία ανάρτηση που έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Ο «τοίχος» μου, τον τελευταίο καιρό, έχει μετατραπεί ξανά στην Παιδική Χαρά των Τρολ. Ο κάθε πικραμένος μαλάκας ξερνάει εδώ τη χολή του. Αυτό δεν οφείλεται στο ότι κάνω ασκήσεις γιόγκα κι έχω βελτιώσει αισθητά την ανεκτικότητά μου, αλλά στο ότι δεν μου περισσεύει χρόνος πια για ν' ασχολούμαι με αυθόρμητες ή διατεταγμένες μ@@@@@ίες. Οσοι πιστεύουν ειλικρινά ότι οι ηλεκτρονικές τους πορδές με εκνευρίζουν, μπορούν να εξακολουθούν να τις αμολάνε. Ειλικρινά τους λυπάμαι. The rest is silence», έγραψε χαρακτηριστικά και το Facebook πήρε «φωτιά».

Οι περισσότεροι σχολίασαν με... ευγενικό τρόπο πως η εκλογή στα βουλευτικά έδρανα τον έχει κάνει «υπερόπτη» ενώ ορισμένοι δεν δίστασαν να τον βρίσουν ευθέως!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ως γνωστόν δεν μασάει τα λόγια, ανταπάντησε εξίσου χυδαίους χαρακτηρισμούς ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που τον υπερασπίστηκαν, δικαιολογώντας το ξέσπασμά του.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν άρχισαν να εκτοξεύονται και απειλές εναντίον του ενώ ο ίδιος δήλωσε πως αποχωρεί από την «συζήτηση».
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ