2012-07-06 00:52:03
Φωτογραφία για Είναι αργά για δάκρυα φοβισμένε ψηφοφόρε…
Γράφει ο Μαγια

Επίκαιρο όσο ποτέ το παλιό και κλασικό ερώτημα: «Ποιος κυ­βερνά αυτόν τον τόπο;».

Ο Α.Σαμαράς, συναντήθηκε πρώτα με την Τρόικα και μετά θα παρουσιάσει στη Βουλή τις προγραμματικές δηλώσεις της τρικολόρε μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Αραγε, γιατί δεν εκφωνεί από του βήματος της Βουλής τις προγραμματικές δηλώσεις αυτοπροσώπως ο κύριος Τόμσεν ή ο κύριος Ράιχενµπαχ; Λέτε να έχει αντιρρήσεις ο κ. Φώτης;

Νωρίτερα οι πραγματικοί κυβερνήτες αυτού του τόπου έκαναν επιθεώρηση στα βασι­κά υπουργεία (τους).

Το οικονομικό πρόγραμμα είναι εκτός πορείας και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας, εάν δεν το επαναφέρουμε στη σωστή τροχιά, δηλώνει στην εφημερίδα Financial Times ο υπουργός Οικονομικών, Γιάν. Στουρνάρας.

«Μας περιμένουν δύσκολα χρόνια», πρόσθεσε το μέλος του κλαμπ του Σημιτικού «εκσυγχρονισμού», που έπληξε τη χώρα από τα μέσα του '90, ενώ σχετικά με τον ρόλο της Τρόικας ο θιασώτης του «Μνημόνιο ή θάνατος ανέφερε, πως «δεν την βλέπουμε ως κατακτητές, την βλέπουμε ως συναδέλφους, εκπροσωπούν τους δανειστές, είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιώσουμε».


Τώρα οι φοβισμένοι ψηφοφόροι θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ότι, η κυβερνητική εξουσία, που εξελέγη σπέρνοντας το φόβο, τις απειλές και τους εκβιασμούς δεν μπορεί να παράγει ως πολιτική πρόταση παρά την υποταγή και την πλήρη παράδοση.

Ονειρο θερινής νυκτός η περιβόητη επαναδιαπραγμάτευση. Επί θύραις οι απολύσεις, το ξεπούλημα, τα πρόσθετα λουκέτα, οι νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Και όλα αυτά υπό την κωδική ονομασία «μεταρρυθμίσεις».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ