2012-07-06 02:12:13
Φωτογραφία για Sarah Jessica Parker:Πως μεταμορφώθηκε αυτό το τέρας σε ...θεά;[ΦΩΤΟ]
Θυμάστε όταν ήσασταν πιτσιρίκες και θέλατε να μοιάσετε σε όλες αυτές τις star οι οποίες ήταν και κουκλάρες και κορμάρες και η μαμά σας σας έλεγε ότι εσείς είστε πολύ πιο όμορφες και ότι δεν είναι όπως φαίνονται στην πραγματικότητα;

Είχαν απόλυτο δίκιο!

Από τη στιγμή που ανακαλύφθηκαν οι image makers, οι πλαστικοί χειρουργοί, το phostoshop και το μακιγιάζ, πειστήκαμε ότι τελικά γίνονται θαύματα καθώς κυριολεκτικά τερατόμορφοι άνθρωποι μετατράπηκαν μέσα σε λίγα χρόνια και με πολλή, μα πάρα πολλή, φροντίδα, σε σύμβολα ομορφιάς και style icons.Δείτε τις φωτό και θα καταλάβετε Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα παγκοσμίως είναι η αγαπημένη όλων των γυναικών και star του Sex & The City Sarah Jessica Parker.

Μπορεί να θαυμάζεται για τα υπέροχα μαλλιά της και την απίστευτη αίσθηση του στιλ που διαθέτει, καθώς αποτελεί μούσα και έμπνευση για πλήθος σχεδιαστών, αλλά η διάσημη ηθοποιός δεν ήταν πάντα ούτε τόσο στιλάτη, ούτε τα μαλλιά της ήταν τόσο εντυπωσιακά, ούτε και τα ρούχα της η τελευταία λέξη της μόδας.


Στα πρώτα της βήματα λοιπόν, στην μακρινή δεκαετία του '80 ένα ασχημόπαπο έκανε την εμφάνισή του στην μεγάλη οθόνη με φουντωτά μαλλιά, γαμψή μύτη, μία αντιαισθητική ελιά στο πηγούνι και αρκετά κιλά παραπάνω. Οι ρόλοι της σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαν να είναι πρωταγωνιστικοί και γι 'αυτό περιοριζόταν σε δεύτερα ρολάκια και κομπαρσιλίκια! Η ίδια μάλιστα για την τότε παρουσία της είχε δηλώσει: « Ντρέπομαι όταν κοιτάω φωτογραφίες από εκείνη την εποχή. Ήμουν απαράδεκτη! Πίστευα ότι ήμουν ωραία αλλά στην πραγματικότητα ήμουν απλά σαν όλους τους άλλους».

Περνώντας τα χρόνια, η μόδα άρχισε να μπαίνει στη ζωή της και η στιλιστική της περιπλάνηση να συνεχίζεται. Τα μαλλιά έγιναν κοντά και ξανθά, το μακιγιάζ πιο φυσικό ενώ τα περιττά κιλά εξαφανίστηκαν. Ήταν και η εποχή που άρχισαν να της προτείνουν ρόλους ενζενί αλλά και... μοιραίας γυναίκας!

Όλα αυτά μέχρι το 1998 και τη σαρωτική είσοδο του Sex & The City στη ζωή της αλλά και στη ζωή όλων των γυναικών παγκοσμίως. Η μόδα έγινε κομμάτι του εαυτού της και τα ψηλοτάκουνα προέκταση των ποδιών της.

Το χρώμα των μαλλιών της άρχισε να σκουραίνει και να μακραίνει, ενώ το μακιγιάζ να επικεντρώνεται στα υπέροχα μπλε μάτια της. Η ίδια βέβαια, μπορεί να μην το έχει παραδεχτεί ποτέ, αλλά σίγουρα τις μικροεπεμβάσεις της τις έχει κάνει, χωρίς ωστόσο να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Μάλιστα αρκετοί θα τη χαρακτήριζαν και όμορφη πλέον, καθώς ξέρει να τονίζει τα δυνατά σημεία της εμφάνισής της.

Σήμερα, και εν έτη 2012 αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα style icons παγκοσμίως και έχει εξελιχθεί σε μία άκρως σέξι και γοητευτική γυναίκα. Σίγουρα όσοι την είχαν χαρακτηρίσει «τερατάκι» στα νιάτα της τώρα θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει!

πηγή:kamikazi.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχεται το iPad mini τον Οκτώβριο;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται το iPad mini τον Οκτώβριο;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ