2012-07-06 07:41:08
Φωτογραφία για Ροδόπη: Επεισόδιο με μεθυσμένους μουσουλμάνους εξτρεμιστές
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες σε καλοκαιρινό μπαράκι στην παραλία Αρωγής Ροδόπης με... πρωταγωνιστές πέντε (5) μεθυσμένους μουσουλμάνους, ηλικίας 35 ετών περίπου, από τη μια και λουόμενους και ιδιοκτήτες του μαγαζιού από την άλλη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της ΦΩΝΗΣ, οι πέντε μουσουλμάνοι που είχαν πάει για μπάνιο στην περιοχή κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να αρχίσουν να παρενοχλούν τους άλλους λουόμενους που βρίσκονταν στο μπαράκι.

Αμέσως, επενέβησαν τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και οι υπάλληλοι του μαγαζιού και ζήτησαν από τους ταραξίες να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες. Η προτροπή όμως αυτή άναψε τα αίματα καθώς οι πέντε μουσουλμάνοι άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν εκστομίζοντας μάλιστα και εθνικιστικές κορώνες του στιλ «εδώ είναι Τουρκία, ακόμα δεν το καταλάβατε; Να φύγετε από εδώ. Εδώ εμείς κάνουμε ότι θέλουμε».


Οι κουβέντες αυτές άναψαν ακόμα περισσότερα τα αίματα με αρκετούς λουόμενους να ξεσηκώνονται και την κατάσταση να τείνει να ξεφύγει πέρα από κάθε όριο.

Τελικά, τους τόνους έριξε η παρουσία ισχυρού πολιτικού παράγοντα της μειονότητας, ο οποίος καθόταν σε παρακείμενη ταβέρνα και ειδοποιήθηκε για το περιστατικό. Αμέσως, ο ίδιος πήγε στο σημείο όπου εκτυλίσσονταν ο καβγάς, συνέστησε στους ταραξίες να ηρεμήσουν και παρακάλεσε τους ιδιοκτήτες να μην καλέσουν την Αστυνομία καθώς όπως είπε επρόκειτο για μια κακή στιγμή αλλά και ένα κακόγουστο αστείο, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτά που ειπώθηκαν σίγουρα δεν ισχύουν.

Το επεισόδιο έληξε εκεί με τους ταραξίες να αποχωρούν και τους υπόλοιπους λουόμενους να συνεχίζουν το μπάνιο τους. Εμείς απλά να αναρωτηθούμε. Τελικά, «μιλούσε» το αλκοόλ ή όταν ο άνθρωπος είναι εν θερμώ λέει αλήθειες που πιστεύει;

fonirodopis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ