2012-07-06 08:49:03
Φωτογραφία για Μένει ο Κατσουράνης, τι γίνεται με Καραγκούνη, Κουίνσι;
Αλλαγή δεδομένων και μάλιστα προς θετική κατεύθυνση είχαμε στο θέμα της παραμονή του Κώστα Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό μετά τη νέα επαφή ανάμεσα στο Τριφύλλι και τον διεθνή άσο στην διάρκεια της Πέμπτης Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού συνομίλησαν με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και όπως όλα δείχνουν υπήρξε μείωση στην διαφορά που είχε παρατηρηθεί στα προηγούμενα ραντεβού και το θέμα οδεύει προς θετική κατάληξη.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει στις τάξεις του τον πολυσύνθετο άσο ο οποίος μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός μέσος.

Ραντεβού με "Κάρα" την Δευτέρα

Από εκεί και πέρα την Πέμπτη υπήρξαν τηλεφωνικές επαφές και με τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές. Οι δυο πλευρές τα είπαν και στο τηλέφωνο για μια ακόμη φορά και αποφασίστηκε να γίνει ένα ακόμη ραντεβού την Δευτέρα, όταν ο "Κάρα" θα επιστρέψει από τις διακοπές του, ούτως ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και με αυτόν και να παραμείνει στο Τριφύλλι.


Τι γίνεται με Κουίνσι

Η παραμονή του Κουίνσι αποτελεί εισήγηση του Φερέιρα ο οποίος θεωρεί ότι αν ο Γκανέζος άσος παραμείνει ο Παναθηναϊκός θα είναι ακόμη πιο δυνατός του χρόνου.

Τις τελευταίες μέρες, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος την Πέμπτη στην συνάντηση με τους ρεπόρτερ, υπάρχει μια αλλαγή δεδομένων καθώς έχει βρεθεί η φόρμουλα ώστε το Τριφύλλι να κάνει δικό του και τη νέα σεζόν τον Κουίνσι ενώ και ο ίδιος έχει ρίξει τις απαιτήσεις του και η διαφορά με τον Παναθηναϊκό είναι μικρή.

Σήμερα, ο Κουίνσι αναμένεται να έχει ένα καθοριστικό ραντεβού με τον εκπρόσωπο του για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν υπάρξει με απώτερο σκοπό να "κλείσει" το θέμα μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο την Δευτέρα.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μετά το ραντεβού που θα έχει ο Γκανέζος φορ με τον μάνατζερ του να υπάρξει και ουσιαστική εξέλιξη και επικοινωνία των πράσινων με τον εκπρόσωπο του ώστε να τελειώσει μια ώρα νωρίτερα το όλο θέμα.

Υπέγραψαν οι Σο και Πίντο

Παίκτες του Παναθηναϊκού είναι από το απόγευμα της Πέμπτης ο Πέπε Σο και ο Αντρέ Πίντο. Ο Σενεγαλέζος και ο Πορτογάλος έγιναν έτσι η τρίτη και η τέταρτη μεταγραφή του Τριφυλλιού αντίστοιχα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές το πρωί της Πέμπτης πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία κατευθύνθηκαν στην Παιανία για τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ. Όλα ήταν απολύτως καλά και το απόγευμα της Πέμπτης οι δυο τους βρέθηκαν στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ για να τελειώσουν τα διαδικαστικά θέματα και να πέσουν οι υπογραφές.

Κάτι το οποίο έγινε και το μόνο που ουσιαστικά απομένει είναι να βγει και η τυπική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ ώστε και επίσημα να ολοκληρωθεί η μετακίνηση των ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό. Τόσο ο Σο όσο και ο Πίντο υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο με τους πράσινους.

*με πληροφορίες από sport24
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ