2012-07-06 09:45:45
Φωτογραφία για ΠΩΣ ΜΑΣ... ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΓΚΟΥΛΑΝ
Ο Νίκολα Γκουλάν είναι πιθανό να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης σεζόν.

Όπως γράφει η SportDay, ο Σέρβος αριστερός μπακ ήταν η... έκπληξη της ημέρας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Αυστρία, όπου και θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Πορτογάλου τεχνικού των ερυθρόλευκων.

Ο 23χρονος παίκτης έχει προταθεί από τον Νίκολα Νταμιάνατς, ο οποίος είχε έρθει για να συζητήσει με την διοίκηση του Ολυμπιακού διάφορα άλλα θέματα και πρότεινε παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Ο Γκουλάν άνηκε μέχρι πρότινος στην Φιορεντίνα, όμως έχασε την περσινή σεζόν λόγω μυϊκών τραυματισμών στον τετρακέφαλο και στον προσαγωγό.

Μάλιστα, εάν οι γιατροί της ομάδας διαπιστώσουν ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, τότε θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Και αυτό γιατί, ο διεθνής με την ομάδα Κ-21 της Σερβίας ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από τη Φιορεντίνα, παρά το γεγονός πως έχει παραστάσεις από ένα τόσο προηγμένο πρωτάθλημα όσο το ιταλικό (έχοντας αγωνιστεί δανεικός από τους «βιόλα» στις Σαμπντόρια, Έμπολι και Κιέβο), οι συνεχόμενοι μυϊκοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να κάνει την καριέρα που φάνταζε ως ανερχόμενο ταλέντο.


Στον Ολυμπιακό δεν έχασαν την ευκαιρία να έρθουν άμεσα σε προφορική συμφωνία μαζί του, ωστόσο πριν πέσουν οι υπογραφές, αναμένεται να τον «ξεψαχνίσουν» με τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, ώστε να είναι απόλυτα σίγουροι για την κατάσταση της υγείας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ