2012-07-06 10:27:04
Φωτογραφία για Όσα δε φτάνει η αλεπού...
Ο άνθρωπος έχει αρρωστήσει. Ο... παπάτζας του fimotroυ δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι, εκτός από τους ομοίους του, υπάρχουν (ευτυχώς πάρα πολλοί) συνάδελφοι που δουλεύουν και μπορούν και προχωρούν και ανελίσσονται χωρίς να υιοθετούν τις δικές του πρακτικές στο ελάχιστο. Και μιλάμε για την αήθη επίθεση που έκανε μέσω του παπατζο-fimotro στην νεοπροσληφθείσα δημοσιογράφο στο MEGA, Ράνια Τζίμα, που καλύπτει το εργατικό ρεπορτάζ.

Δείτε τι έγραψε το... καλόπαιδο στο fimotro:

Εξ όσων γνωρίζουμε, λοιπόν, για τη συνάδελφο, Ράνια Τζίμα, εργάζεται χρόνια στο ΣΚΑΪ, πολλές ώρες, χωρίς ποτέ να έχει δικαίωμα και πάντα οι συνάδελφοι όλοι είχαν και έχουν έναν καλό λόγο να πουν για την ποιότητα της εργασίας της και το ήθος της.

Εξ όσων γνωρίζουμε, επίσης, ποτέ δεν κατηγορήθηκε για εκβιασμό, ποτέ δεν την κατηγόρησαν ότι μεταδίδει ψεύτικα ρεπορτάζ (παπάτζες για να καταλαβαίνεις και τι γράφουμε), ποτέ δε συμμετείχε σε επιτροπή του δημοσίου - με το ανάλογο αντίτιμο, ποτέ δεν διέδιδε ότι την έπαιρνε τηλέφωνο ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς το 2004 ανακοινώνοντάς του ότι θα πει "ναι" στον Καραμανλή για την επιστροφή του στη ΝΔ, ποτέ δεν την σούταραν από την δουλειά της γιατί έβριζε κάποιον άλλον συνάδελφο και ποτέ δεν έχει βγει φωτογραφίες με μεγαλοκαναλάρχες, ούτε κολλητιλίκια διαφήμιζε ότι έχει
. Α, και πάντα έπαιρνε έναν μισθό!

Ούτε εσένα σου προκύπτουν αυτά, ε Γιαννάκη; Άρα, πώς βγήκε το MEGA-ΛΟ ρουσφέτι; Ή μήπως δεν μπορείς να καταλάβεις πώς γίνεται κάποιος να ανελίσσεται με όπλο μόνο τη δουλειά του;

Α, και μία επισήμανση, επειδή είσαι και δολοφόνος των ελληνικών: προσελήφθη είναι το σωστό. "Προσλήφθηκε" είναι στα... παπαγιαννέικα.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ