2012-07-06 11:15:08
Φωτογραφία για Βρήκε δυνατούς «συμμάχους»!
Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με εύπορους Παναθηναϊκούς, οι οποίοι βάζουν... πλάτη και αναμένεται να συνεισφέρουν ένα σεβαστό ποσό!

Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» μεγαλώνει κάθε μέρα και περισσότερο αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος δεν σταματά τις προσπάθειες και τις συναντήσεις που θα βάλουν γερές βάσεις στα θεμέλια του νέου εγχειρήματος. Το βράδη της Πέμπτης ο Έλληνας επιχειρηματίας είχε συνάντηση με εύπορους Παναθηναϊκούς, με τον μικρομέτοχο Κροκίδα να είναι ο οικοδεσπότης και ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές.

Ο «mr. ΣΚΑΪ» είδε πολύ θερμή ανταπόκριση από ανθρώπους που μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά ως «μεγάλα πορτοφόλια» και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει ένα σεβαστό ποσό, το οποίο είναι πιθανό να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών διεμήνυσαν πως είναι πιθανό να μπουν και μέσω της ΑΜΚ.

Η συνάντηση και τα όσα είπαν οι εύποροι αυτοί Παναθηναϊκού στον Γιάννη Αλαφούζο δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως δεν είναι μόνο ο απλός κόσμος που θέλει να βοηθήσει αλλά και εκείνοι που έχουν την δυνατότητα να βάλουν από το περίσσευμα και όχι το υστέρημα τους.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ