2012-07-06 12:20:28
Φωτογραφία για Αισιοδοξία στη Red Bull ενόψει Silverstone
Μετά από οκτώ συγκλονιστικούς αγώνες, οι τρεις τελευταίοι σε σιρκουί αποτελούμενα από δημόσιους δρόμους, η Formula 1 επισκέπτεται αυτό το Σαββατοκύριακο μία κανονική πίστα. 

Μία ιστορική πίστα, αφού στο Silverstone έλαβε χώρα ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Από τότε έχει αλλάξει πολύ αλλά έχει διατηρήσει τόσο τον παραδοσιακά απρόβλεπτο βρετανικό καιρό, όσο και το χαρακτήρα ενός αγώνα που προσφέρει πάντα συγκινήσεις.

«Ανυπομονώ για το βρετανικό Grand Prix και να τρέξω μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο, παθιασμένο για τη Formula 1 κοινό. Οι περισσότεροι θα ζητωκραυγάζουν υπέρ των συμπατριωτών τους αλλά η ειρωνεία είναι πως το Silverstone αποτελεί επίσης εντός έδρας αγώνα για τους δύο Αυστραλούς που τρέχουμε στο σπορ. Τόσο εγώ όσο κι ο Daniel Ricciardo, έχουμε ως βάση των Buckinghamshire! Πρόκειται για ένα συναρπαστικό αθλητικό καλοκαίρι για τη Μεγάλη Βρετανία, με το Wimbledon, τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και το Grand Prix που είμαι σίγουρος πως δεν θα απογοητεύσει. Πάμε στο Silverstone με ένα και μόνο στόχο: τη νίκη», δήλωσε ο Mark Webber που έχει περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των οδηγών.


Από τη πλευρά του, o Sebastian Vettel ήταν ο μεγάλος άτυχος στη Valencia. Προδομένος από τον κινητήρα του, απώλεσε μία σίγουρη νίκη που θα τον τοποθετούσε στη κορυφή της βαθμολογίας. Στοχεύει όμως στο να καλύψει το χαμένο έδαφος, σε μία πίστα που απολαμβάνει!

«Παρά τις σημαντικές αλλαγές που έγιναν πέρυσι, το Silvestone δεν έχασε τη μαγεία του. Παραμένει μία από τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες πίστες στον κόσμο. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, οι θεατές ενθουσιώδεις αλλά παρότι υποστηρίζουν τους συμπατριώτες τους, παραμένουν αντικειμενικοί και δίκαιοι απέναντι στους μη-Βρετανούς οδηγούς. H πίστα είναι απαιτητική και διαθέτει όλα τα στοιχεία που μας αρέσουν, όπως ο απρόβλεπτος, ακόμα και τον Ιούλιο, βρετανικός καιρός», σχολίασε ο Γερμανός που πριν μερικές ημέρες έγινε 25 ετών!

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
17χρονοι ασέλγησαν σε ανήλικα.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
17χρονοι ασέλγησαν σε ανήλικα.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ