2012-07-06 12:22:04
Φωτογραφία για Έντονο παρασκήνιο για τον νέο υπαρχηγό της Αστυνομίας στη Κύπρο
Εντείνονται οι διαβουλεύσεις αλλά και το παρασκήνιο για τη θέση του υπαρχηγού στην Αστυνομία η οποία κενώθηκε την Τετάρτη, ενώ στο παιχνίδι μπήκαν και νέοι «παίχτες».

Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι βολιδοσκοπήσεις αλλά και πιέσεις γίνονται προς διάφορες πλευρές για την προώθηση συγκεκριμένων προσώπων, ενώ το Προεδρικό έγινε δέκτης αρκετών παραινέσεων.

Λόγω της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, ο πρόεδρος Χριστόφιας δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα, κάτι που θα κάνει τις επόμενες ημέρες, ώστε να μην μείνει το Σώμα χωρίς δεύτερο τη τάξει ενόψει Προεδρίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δυναμικά έχει τεθεί και το όνομα του αστυνομικού διευθυντή Λευκωσίας, Κύπρου Μιχαηλίδη, ανάμεσα στους μνηστήρες για τη θέση.

Στην ουσία αυτή τη στιγμή είναι στο παιχνίδι έξι ονόματα, ήτοι: Οι τέσσερις βοηθοί αρχηγοί, ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας και ο υπεύθυνος της Προεδρικής Φρουράς, Ανδρέας Κυριάκου.

Με τον τελευταίο υπάρχει το εξής αρνητικό: Ότι αφυπηρετεί το 2024, οπόταν για πάνω από μια 10ετία θα βρίσκεται το ίδιο πρόσωπο στη θέση του υπαρχηγού με τα θετικά και τα αρνητικά (δεν θα υπάρχει ανέλιξη στις ανώτερες βαθμίδες κ.λπ.).

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την περίπτωση του κ. Μιχαηλίδη, ο οποίος δεν αφυπηρετεί σύντομα, ωστόσο η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ