2012-07-06 14:15:08
Φωτογραφία για Κορέα ή προσφυγή λέει ο «Λεό»!
Ο Λεονάρντο ενημέρωσε εγγράφως την ΑΕΚ μέσω του δικηγόρου του ότι έχει συμφωνήσει με ομάδα της Κορέας και αν η ΑΕΚ δεν συναινέσει θα καταθέσει προσφυγή!

Απρόσμενη τροπή έχει πάρει η υπόθεση του Λεονάρντο στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης ενημέρωσε την ΠΑΕ με έγγραφο που έστειλε ο δικηγόρος του πως έχει συμφωνήσει με ομάδα της Κορέας για δανεισμό(!) και καλεί την Ένωση να συναινέσει για να μην κινηθεί δικαστικώς για τα χρήματα που του οφείλονται Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, η συμφωνία του βραζιλιάνου μέσου είναι για εξάμηνο δανεισμό (μέχρι τον Ιανουάριο) και η πρόταση του κορεατικού συλλόγου είναι 150.000 ευρώ ως ενοίκιο και οψιόν ύψους 1 εκ. ευρώ ως ρήτρα αγοράς, σε περίπτωση που ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του και αποφασίσουν να κινηθούν για την αγορά του μέσα στη σεζόν.

Στο έγγραφο τονίζεται πως η πρόταση είναι συμφέρουσα για την ΑΕΚ και θα πρέπει να την αποδεχτεί, από τη στιγμή που ο νεαρός άσος έχει δικαίωμα να προσφύγει για τις οφειλές των δεδουλευμένων του και να μείνει ελεύθερος.


Η ΑΕΚ που επιθυμεί την πώλησή του, και όχι το δανεισμό του με ένα τόσο μικρό ποσό, έκανε δύο αντιπροτάσεις. Η πρώτη είναι να δεχθεί η κορεατική ομάδα να πληρώσει 500.000 ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του και να μπει ρήτρα 500.000 ευρώ για την αγορά του, και η δεύτερη να οριστεί το ενοίκιο στις 300.000 ευρώ και η ρήτρα στις 600.000 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις οι κιτρινόμαυροι θέτουν ως προϋπόθεση ο παίκτης να μη ζητήσει τις 150.000 ευρώ που του οφείλει η ομάδα του.

Σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή από τους Κορεάτες καμία από τις δύο προτάσεις της ΑΕΚ, τότε η ΠΑΕ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πληρώσει στονΛεονάρντο τα 150.000 ευρώ που του οφείλει (πιθανότατα από τα χρήματα της μεταγραφής του Κλωναρίδη), προκειμένου να του αφαιρέσει το δικαίωμα της προσφυγής και να έχει εκείνη το πάνω χέρι στην υπόθεση της πώλησής του.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ