2012-07-06 16:16:07
Φωτογραφία για Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Θέλει να γίνει γραμματέας της Ν.Δ με μισθό 20.000 ευρώ…
Με μισθό 20.000 ευρώ θέλει να γίνει γραμματέας όπως όλα δείχνουν, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και σημερινός Ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου.

Επιθυμεί δικαίως να διαδεχτεί τον Αντρέα Λυκουρέτζο στη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας. Ο νεαρός πολιτικός φαίνεται μάλιστα πως έχει βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να μπορέσει να πάρει στα χέρια του τον κομματικό μηχανισμό.

Προερχόμενος από το Καραμανλικό μπλοκ και με αμφιλεγόμενη στάση στις εσωκομματικές εκλογές του 2009,ο 35άρης Παπανικολάου φαίνεται πως αντιλαμβανόμενος ότι η θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο ολοκληρώνεται, επιθυμεί να προετοιμάσει το έδαφος για την  κάθοδο του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Όπως είναι γνωστό ο ίδιος ενδιαφέρεται για να κατέβει στις επόμενες εκλογές στην Α’ ή τη Β’ Αθήνας και πιθανότατα αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που αποφάσισε τώρα να τα δώσει όλα ώστε να επικρατήσεις την μάχη της καρέκλας του γραμματέα.

Τώρα πως μπορεί ένας άνθρωπος 35 ετών που επι τόσα χρόνια ως διορισμένος Ευρωβουλευτής ζει με χιλιάδες ευρώ, να απευθυνθεί και να κοιτάξει στα μάτια τη γενιά των 500 ευρώ, είναι άλλο θέμα Olympia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ