2012-07-06 18:32:00
Φωτογραφία για ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βραβεύτηκαν απ' την Ευρωλίγκα, συνεχάρησαν τον «Ντούντα» για την ομάδα που παρέδωσε στον νέο προπονητή και... στην Εθνική Ομάδα κι έδειξαν... Λονδίνο!

Οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης Κ.Α.Ε. μίλησαν απ' τη Βαρκελώνη για ....τη βράβευσή τους ως κορυφαίοι παράγοντες της σεζόν:

Π.Α.: «Αυτό το βραβείο είναι ο καλύτερος επίλογος για τη σεζόν που έφυγε κι ο καλύτερος πρόλογος γι' αυτή που έρχεται. Είμαστε χαρούμενοι και περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα σεζόν. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο, παρότι εδώ είναι μία ομάδα με ένα προπονητή, με 16 παίκτες, με επιτελείο, θέλω να αφιερώσω το βραβείο στον αδερφό μου και στον Γιώργο Σκινδήλια για τις ατελείωτες ώρες που έχουμε περάσει μαζί τα τελευταία χρόνια για να χτίσουμε αυτή την ομάδα».

Γ.Α.: «Το πιο σημαντικό στον αθλητισμό είναι να σε αναγνωρίζουν οι αντίπαλοί σου. Γι' αυτό το βραβείο ψήφισαν όλες οι ομάδες, οπότε αυτή η διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό. Και το σκεπτικό στην απόφαση της Ευρωλίγκα είναι πολύ ιδιαίτερο κι όσα γράφονται σ' αυτό πολύ σημαντικά».


...την ανάδειξη του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε καλύτερο προπονητή:

Π.Α.: «Είμαστε υπερήφανοι για τον κόουτς. Χωρίς αυτόν ίσως να μην είχε γίνει αυτή η σεζόν, αυτό που καταφέραμε μαζί. Οι ώρες που περάσαμε μαζί και με τον κόουτς δε βγήκαν προς τα έξω, αλλά έχουμε συζητήσει ατελείωτα γι' αυτή την ομάδα, μας άκουγε, τον ακούγαμε για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό».

Γ.Α.: «Νομίζω ότι τα πιο πολλά "συγχαρητήρια" πρέπει να πάνε στον κύριο Ίβκοβιτς γιατί δούλεψε εκπληκτικά, έκανε απίστευτη δουλειά και τα αποτελέσματα φαίνονται συνεχώς και στη βελτίωση των παικτών. Ίσως να φαίνονται τα αποτελέσματα και στην Εθνική Ελλάδος. Οπότε τα "συγχαρητήρια" τα πολλά θα πρέπει να πάνε στον κύριο Ίβκοβιτς γιατί είχαμε μία άριστη συνεργασία και σχέση και τον ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό».

...τη νέα σεζόν και τι έχουν να που προς τον κόσμο της ομάδος:

Π.Α.: «Η Ευρωλίγκα, όπως θα διαβάσουν, άλλαξε κάπως το σύστημα και θα έχουμε περισσότερα καλά παιχνίδια στο ΤΟΡ 16. Τέσσερα καλά παιχνίδια εντός κι οχτώ περισσότερα συνολικά. Είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουν διαρκείας, να στηρίξουν την ομάδα, να απολαύσουν θέαμα κι ελπίζουμε για το καλύτερο που θα είναι να φτάσουμε ως το Λονδίνο».

Γ.Α.: «Η ομάδα πηγαίνει βήμα-βήμα. Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια κι υποσχέσεις. Όλοι είδαν πώς δουλεύει το μοντέλο του Ολυμπιακού. Είχαμε πει πως ίσως το μοντέλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ άλλαξε ή αλλάζει, προσπαθούμε να το συνεχίσουμε αυτό και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

...την κλήρωση της νέας σεζόν:

Π.Α.: «Η κλήρωση είναι ενδιαφέρουσα. Ο όμιλός μας είναι δυνατός, όλες οι ομάδες είναι δυνατές, αλλά αυτό είναι καλό, το να παίζεις με δυνατές ομάδες απ' την αρχή της σεζόν. Όλοι οι όμιλοι είναι δυνατοί και δε νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία στην πραγματικότητα. Το δύσκολο κομμάτι ξεκινά με το ΤΟΡ 16».

Γ.Α.: «Νομίζω ότι είναι πολύ δυνατός όμιλος. Δε μπορείς να πεις ότι υπάρχει κάποια εύκολη ομάδα, οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να πάμε πολύ καλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ