2012-07-06 18:59:44
Φωτογραφία για Μετά το δημοσίευμα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έφαγε και τη δημοσιογράφο ο Μπουτάρης
Για να μαθαίνουν μερικοί, ποιός κάνει κουμάντο!

Στο φύλλο της 4/9/2011, η δημοσιογράφος Όλγα Γκάλη, απεκάλυπτε στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στην οποία ήταν ανταποκρίτρια από τη Θεσσαλονίκη, το αυθαίρετο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, στο κεντρικό δισέλιδο σαλόνι ! Συνηθισμένη αποκάλυψη για το Π.Θ.

Το θέμα ανέβηκε ....

στο site του Π.Θ. διαδίκτυο, ο Μπουτάρης διέψευσε ότι είπε στη δημοσιογράφο "σιγά το θέμα.." κι άλλα τέτοια και την επόμενη μέρα η εφημερίδα έβγαλε ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο κ.Μπουτάρης, όντως λέει αυτά που έγραψε η δημοσιογράφος

Όμως, όλως μυστηριωδώς, όλα τα σχετικά ντοκουμέντα, άρθρα και ρεπορτάζ, εξαφανίστηκαν από το site του Π.Θ. ! (δείτε εδώ)

Έμειναν όμως οι αναδημοσιεύσεις σε άλλα sites και τα ηχητικά (mp3), τα οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και αυτά ! Από παντού !

Από την επόμενη, το ...μαχητικό και αποκαλυπτικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,. έγινε αρνάκι κι άρχισε το ίδιο γλείψιμο με αυτό των υπόλοιπων Αθηναϊκών εφημερίδων. Να παίζει ρόλο η αγορά του από τον Βίκτωρα Ρέστη, Θέμο;


Tο πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος, που τo έφαγε το μαύρο σκοτάδι Χθες, η ΔΕΠΘΕ απέλυσε τη δημοσιογράφο Όλγα Γκάλη, η οποία -εκτός από το αμάρτημα της αποκάλυψης του αυθαίρετου- είναι ένα από τα 10 μέλη της παράταξης "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ", που πρόσκειται στη Ν.Δ. (http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_6091.html ) και δεν εξελέγη στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ.

(βέβαια έχει κι άλλους συγγενείς στη ΔΕΠΘΕ κι αυτό είναι ένα "ελαφρυντικό" στην απόλυση)

Κατάλαβες Αντώνη Σαμαρά, ποιός κάνει κουμάντο;

Για την ιστορία, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ

Η ΕΣΗΕΜ-Θ καταδικάζει τις απολύσεις στη ΔΕΠΘΕ

5 Ιουλίου 2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει και καταγγέλλει την απόφαση της ΔΕΠΘΕ να απολύσει τρεις δημοσιογράφους.

Η τακτική του ακρωτηριασμού του δημοτικού ραδιοφώνου και της δημοτικής τηλεόρασης είναι αδιέξοδη. Ακυρώνει τον λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκαν τα Μέσα, να προσφέρουν υπεύθυνη και συγκροτημένη πληροφόρηση στους πολίτες. Το δημοσιογραφικό προσωπικό της ΔΕΠΘΕ έχει πλέον τόσο απομειωθεί, ώστε είναι λειτουργικά αδύνατο να ανταποκριθεί στον ρόλο τον οποίο έχει ταχθεί να διεκπεραιώσει. Πέραν αυτών, ακυρώνονται στην πράξη οι αλλεπάλληλες διαβεβαιώσεις που προσωπικά έχει δώσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης (η πλέον πρόσφατη μόλις προ εβδομάδος), ότι θέλει να υποστηρίξει και να αναβαθμίσει με κάθε τρόπο τα ραδιοτηλεοπτικά δημοτικά Μέσα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ζητεί από τους επικεφαλής των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης να αξιώσουν την ανάκληση των απολύσεων, να αναδείξουν τη δραματική υποχρηματοδότηση της ΔΕΠΘΕ και να συμβάλουν ώστε αυτή να συνεχίσει να λειτουργεί επαρκώς, κατά τον προορισμό της. Στο πλαίσιο των δικών της ενεργειών, η ΕΣΗΕΜ-Θ θα προσπαθήσει να καταστήσει τους φορείς και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης κοινωνούς του προβλήματος και προκηρύσσει εικοσιτετράωρη απεργία στη ΔΕΠΘΕ την Πέμπτη 12 Ιουλίου, από τις 06.00 π.μ. μέχρι τις 06.00 π.μ. της επομένης.

 

Από TaXalia
Greki-Gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ