2012-07-06 22:23:07
Φωτογραφία για «Ψυχρός πόλεμος» στην Άρσεναλ
Το «Emirates» έχει μετατραπεί σε …πεδίο μάχης μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο Αλσατός τεχνικός ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Φήμες και για αποχώρηση του Θίο Γουόλκοτ! Το κλίμα στην Άρσεναλ είναι ψυχροπολεμικό, αφού μετά την κίνηση του Ολλανδού επιθετικού να ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχίσει στο σύλλογο, ήρθε η 5σέλιδη επιστολή του Άλισερ Ουσμάνοφ.

Ο Ουζμπέκος –δεύτερος τη τάξει- μεγαλομέτοχος του συλλόγου κάνει λόγο για λάθος επιλογές από τη διοίκηση και αφήνει υπόνοιες για «επιχειρηματικό πόλεμο» που δέχεται ο ίδιος από τους μετόχους της Άρσεναλ.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Αρσέν Βενγκέρ ψάχνει να βρει τρόπο να αλλάξει το κλίμα. Σε 10 ημέρες αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας και ο Γάλλος προπονητής θα κληθεί να φτιάξει ένα σύνολο που αν μη τι άλλο θα έχει ανεβασμένο ηθικό.

Σύμφωνα με μερίδα του αγγλικού Τύπου, ο Βενγκέρ έχει καλέσει τους σκάουτερς της ομάδας στο «Emirates», στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ώστε να συζητήσουν για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Φαν Πέρσι
. Αν και η Άρσεναλ έχει τονίσει ότι ο αρχηγός της θα παραμείνει στο Λονδίνο και για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, είναι πιθανό η Άρσεναλ να αποκτήσει ακόμη έναν επιθετικό, μετά τους Ολιβιέ Ζιρού και Λούκας Ποντόλσκι, ώστε να μπορέσει να παραχωρήσει τον Ολλανδό στράικερ. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ψηλά στη λίστα, όπως εξάλλου και ο Στέβαν Γιόβετιτς της Φιορεντίνα.

Θέμα με Γουόλκοτ

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Άγγλος επιθετικός είναι ο «αστέρας» των «κανονιέρηδων» με τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει από το σύλλογο, αφού και ο ίδιος μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του, όπως και ο Φαν Πέρσι. Σε αντίθεση με τον Ολλανδό στράικερ, η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει καλέσει ακόμη τον Γουόλκοτ για να συζητηθεί η ανανέωση της συνεργασίας του και η Τσέλσι …περιμένει στη γωνία.
england365
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ