2012-07-06 23:20:17
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ
Ο κορυφαίος της εθνικής Νέων στον αγώνα με την Εσθονία και σκόρερ των δύο εκ των τεσσάρων τερμάτων, Δημήτρης Διαμαντάκος, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σχολίασε: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς σε επίπεδο τακτικής, λόγω της επιμονής των Εσθονών να παίζουν μαζικά άμυνα.

Εμείς παίξαμε με ηρεμία και καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα με τα δύο γκολ την ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας και έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Εθνικής Νέων Κώστας Τσάνας σχολίασε: «Ο πρώτος στόχος κατά 99% επετεύχθη. Είμαστε χαρούμενοι που για πρώτη φορά θα συμμετάσχουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 το 2013 στην Τουρκία. Πραγματοποιήσαμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια.

Η Εσθονία έπαιξε καθαρά αμυντικά και εμείς ήμασταν υποχρεωμένοι να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Για την πρόκριση στην ημιτελική φάση τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια σημεία στα οποία παρουσιάζουμε προβλήματα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Πορτογαλία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ