2012-07-07 00:19:19
Φωτογραφία για ΕΧΑΣΕ ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ, ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΙΣΤ!
Στην Ούνιξ Καζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Καϊμακόγλου όπως όλα δείχνουν, ο οποίος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", έχει δεχθεί «χρυσή» πρόταση από την ρωσική ομάδα.

Χωρίς τον 29χρόνο φόργουορντ προχωράει ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, καθώς ο παίκτης ετοιμάζεται να «μεταναστεύσει» στην Ρωσία και στο μακρινό Καζάν. Ο «Κάι» έχει δεχθεί «χρυσή» πρόταση από την Ούνιξ, που σύμφωνα με το δημοσίευμα φτάνει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να διατηρήσει τον Καϊμακόγλου στο δυναμικό του και έκανε υπέρβαση στα οικονομικά δεδομένα του για να το επιτύχει, αλλά η προσφορά της Ούνιξ, που θα έχει στον πάγκο της την νέα σεζόν τον Αλεξάντερ Πέτροβιτς, ήταν... απλησίαστη. Η ομάδα του Καζάν μετέχει στα προκριματικά της Ευρωλίγκας και εάν προκριθεί στην κανονική περίοδο θα βρεθεί αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον πρώτο όμιλο της «ρέγκιουλαρ σίζον».

«Χλωμός» και ο Μπατίστ

Πολύ δύσκολο είναι, επίσης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να παραμείνει στους «πράσινους» ο Μάικ Μπατίστ, καθώς οι απαιτήσεις του απέχουν πολύ από την πρόταση του Παναθηναϊκού. Για τον 35χρόνο Αμερικανό σέντερ υπάρχει ενδιαφέρον από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια του να πείσει τον Ίαν Βουγιούκα να παραμείνει στο ΟΑΚΑ. Ο 27χρόνος σέντερ, έχει, επίσης, πρόταση από την Ούνιξ, αλλά και την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ