2012-07-07 01:12:07
Φωτογραφία για Το iPhone 5 θα έχει επεξεργαστή Quad Core Exynos;
Όπως είναι γνωστό, παρά τις κόντρες που έχουν η Apple με τη Samsung δεν σταματάνε την εμπορική τους συνεργασία, όπως αυτή που αφορά... τη κατασκευή του iPhone.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις φήμες, η Samsung θα είναι αυτή που θα εφοδιάσει με επεξεργαστές την Apple για το επόμενο iPhone, όπως κάνει εδώ και καιρό.

Η διάφορα είναι πως αυτή τη φορά δεν θα της δώσει ένα απλό chip αλλά ένα chip από τη σειρά Α6 και πιο συγκεκριμένα ένα Quad Core Exynos.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Exynos είναι ο επεξεργαστής που βρίσκεται στη "καρδιά" του Samsung Galaxy S II με την Dual Core έκδοση αλλά και στην νέα ναυαρχίδα της εταιρείας το Samsung Galaxy ΙΙΙ όπου βρίσκεται ο Quad Core Exynos 4212 .

Όπως είναι φυσικό, υπάρχει ένας προβληματισμός σχετικά με το ότι το επόμενο iPhone θα έχει έναν επεξεργαστή Exynos αφού το SGS III είναι ο μεγάλος του αντίπαλος και για πρώτη φορά θα έχουν τον ίδιο επεξεργαστή ή έστω επεξεργαστή από την ίδια σειρά.

Μέχρι τώρα δεν ξέρουμε αν τελικά οι φήμες αληθεύουν, αλλά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε στο μέλλον δύο συσκευές με τον ίδιο επεξεργαστή αλλά άλλο λειτουργικό σύστημα.
technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ