2012-07-07 13:21:45
Φωτογραφία για Ξαφνικό θρίλερ με Παπαδάκη
Θρίλερ γύρω από τη συνεργασία του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1. Αν και ο γνωστός δημοσιογράφος παρέμεινε στις επάλξεις ακόμα μία εβδομάδα πέρα από τον αρχικό προγραμματισμό, εντούτοις φαίνεται ότι οι σχέσεις του με τον σταθμό του Αμαρουσίου κρέμονται από μια κλωστή που μπορεί να κοπεί και να διαλύσει μια εικοσαετή πετυχημένη συνεργασία. Τη βόμβα μάλιστα, πέταξε ο ίδιος ο Παπαδάκης με το «καλημέρα σας», χαλώντας την ηρεμία στο Μαρούσι! Ανατροπή στο τηλεοπτικό σκηνικό και μάλιστα σε κάτι που θεωρείτο σίγουρο, όπως ήταν η ανανέωση της συνεργασίας του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1. Οπως σας είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ της «Espresso», το συμβόλαιο του γνωστού δημοσιογράφου με τον σταθμό του Αμαρουσίου λήγει αυτή την περίοδο και για τον λόγο αυτό πριν από περίπου ένα μήνα ο Παπαδάκης, απευθυνόμενος σε καλεσμένο του, είχε πει στον αέρα της εκπομπής του πως «μετά τον Ιούνιο μάλλον χηρεύει η θέση μου, οπότε μπορείτε, αν ενδιαφέρεστε, να αποταθείτε»!


Η φράση αυτή δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» ήθελε να στείλει το μήνυμα στους υπευθύνους του σταθμού πως είναι καιρός να μιλήσουν για να δουν τι θα γίνει. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα ο Παπαδάκης είχε σχολιάσει το αποκαλυπτικό θέμα της «Espresso» λέγοντας: «Δεν θεωρώ ότι είναι είδηση η παραμονή μου ή όχι στον ΑΝΤ1. Αφήστε που για το σχετικό «όλη η αλήθεια για τον ΑΝΤ1 και τον Παπαδάκη», εγώ θα απαντήσω με ένα τραγουδάκι «εμείς οι δυο πάμε πακέτο, δεν θα χωρίσουμε ποτέ»!» Τελικά όμως, φαίνεται ότι μετά τα τραγούδια, άρχισαν τα… παρατράγουδα!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso» το μήνυμα που είχε στείλει ο Παπαδάκης ελήφθη από τους υπευθύνους του ΑΝΤ1 και πραγματοποιήθηκε ανεπίσημη συνάντηση με στέλεχος του σταθμού, στην οποία ειπώθηκε ότι ακόμα δεν μπορεί να υπάρξει καμία επίσημη επαφή για να του πουν τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, του είπαν ότι μέσα στον Ιούνιο και πριν σταματήσει την εκπομπή του όλα θα έχουν διευκρινιστεί. Το θολό τοπίο όμως, που επικρατεί λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών και στον τηλεοπτικό χώρο σε συνδυασμό με τη συνεχή μείωση των διαφημιστικών εσόδων, υπήρξαν ανασταλτικοί παράγοντες για να υπάρξουν σαφή δεδομένα προς συζήτηση. Ετσι, η συνάντηση καθυστερούσε με αποτέλεσμα χθες το πρωί ο πάντα εκρηκτικός Γιώργος Παπαδάκης να στείλει νέο μήνυμα!

Ηταν λίγα λεπτά πριν από τις 7.00 το πρωί, στην έναρξη του «Πρωινού ΑΝΤ1», όταν ο γνωστός δημοσιογράφος, εμφανώς δυσαρεστημένος, μιλώντας στους τηλεθεατές είπε: «Εμείς για λίγες ημέρες ακόμα θα είμαστε εδώ. Για λίγες ημέρες εγώ, γιατί φεύγω για καλοκαίρι, γιατί τα παιδιά θα μείνουν εδώ. Εμείς δεν ξέρουμε αν θα είμαστε εδώ. Δεν έχει σημασία, η ζωή προχωράει, συνεχίζεται. Και τα όμορφα πράγματα έχουν κάποια στιγμή και μια αρχή και ένα τέλος. Εστω και αν ξεκίνησαν το 1988, μπορεί να τελειώσουν το 2012. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη μια πλευρά, εξαρτάται και από την άλλη. Ετσι δεν είναι; Αλλωστε, το σημαντικό για τους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση δεν είναι η δική τους ιστορία και οι δικές τους ειδήσεις, αλλά οι ειδήσεις τις οποίες μπορούν να εκμαιεύσουν, τις ειδήσεις που μπορούν να αξιολογήσουν σωστά και αυτό θα κάνουμε κι εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή που θα είμαστε εδώ».

Τα λεγόμενά του αυτά ήταν αρκετά για να σημάνουν συναγερμό στον ΑΝΤ1, όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής τον διαβεβαίωσαν πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί επίσημη συνάντηση, όπου θα μπορούν να του θέσουν όλα τα δεδομένα. Τα δεδομένα αυτά είναι κυρίως οικονομικής φύσης, καθώς είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει περικοπή στο κοστολόγιο της εκπομπής αλλά και στην αμοιβή του ίδιου του παρουσιαστή, όπως αναγκάζουν οι «επιταγές» των καιρών. Σίγουρα όμως και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους και όπως όλα δείχνουν τελικά θα καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομή και να συνεχίσουν!

Πήρε αναβολή το καλοκαιρινό «Πρωινό»

Ενας από τους λόγους που έχει καθυστερήσει πολύ η επίσημη συνάντηση του Γιώργου Παπαδάκη με τα στελέχη του σταθμού είναι επειδή στον ΑΝΤ1 προσπαθούν αυτή την περίοδο να δουν τι θα κάνουν με το καλοκαιρινό «Πρωινό ΑΝΤ1». Συγκεκριμένα ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου, ωστόσο, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, χθες το μεσημέρι αποφάσισαν να αναβάλουν την πρεμιέρα του, ώστε να επανεξετάσουν κάποια σημαντικά θέματα της καλοκαιρινής εκπομπής. Ετσι, σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις, το καλοκαιρινό «Πρωινό ΑΝΤ1» θα ξεκινήσει, αν όλα πάνε καλά, την Δευτέρα 23 Ιουλίου.
troktikoeu
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ