2012-07-07 16:36:07
Φωτογραφία για Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης
Ψηλά στον ιστό θα μείνει η «σημαία» του Παναθηναϊκού! Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει αποφασίσει να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση των «πράσινων» να μείνει ακόμη ένα χρόνο στην Παιανία. Ο διεθνής άσος θα συναντηθεί τη Δευτέρα -εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Γόντικα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές και να ενσωματωθεί στη συνέχεια στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο. Τρεις είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που οδήγησαν τον Γιώργο Καραγκούνη στην απόφαση να πει το «ναι»:

Α) Θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στη νέα φάση της ιστορίας του. Ο «τυπάρας» είναι δεμένος με την ομάδα που τον ανέδειξε και είναι αποφασισμένος να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις του εντός αλλά και εκτός γηπέδων για να πετύχει το νέο εγχείρημα, έστω κι αν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν είναι διατεθειμένος να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενδεκάδα της νέας περιόδου.


Β) Θέλει να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και κυρίως να μείνει ανταγωνιστικός εν όψει των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, η οποία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Η επιθυμία του Γιώργου Καραγκούνη είναι να φτάσει μέχρι τη Βραζιλία, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση και για να μπορέσει να το πετύχει θα πρέπει να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

Γ) Στην παρούσα φάση θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο και επώδυνο να εγκαταλείψει την οικογένειά του και να φύγει εκτός Αθηνών. Ο πολύπειρος άσος εκτιμά ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στα γήπεδα και ως εκ τούτου πρέπει πλέον να μείνει κοντά στη γυναίκα του Νανά και στα τρία τους παιδιά που υπεραγαπά, τον Θανάση, την Ξένια και τον Χριστόφορο.

- Τη Δευτέρα το μεσημέρι, η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για το Σάλτσμπουργκ, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι «πράσινοι» θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με Μπράουνσβαϊγκ (11/07), Κράσνονταρ (14/07), Αλ Σαντ (16/07) και Φορτούνα Ντίσελντορφ (18/07).

Κλείνει και Ροντρίγκες

Με εντυπωσιακό ρυθμό προχωράει ο Παναθηναϊκός τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Οι «πράσινοι» ήρθαν χθες σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες Ροντρίγκες για δανεισμό ενός έτους.

Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την Ελπίδων της Βενεζουέλας και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Μινέρο. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσης ότι ο Πάπε Σο υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και ο Σισόκο για έναν χρόνο ως δανεικός από τη Βόλφσμπουργκ.

Espressonews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ