2012-07-07 19:01:31
Φωτογραφία για Τη «σκότωσε» το ψεύτικο της στήθος
Αυτό που ήθελε σε όλη της την ζωή της πήρε τελικά τη ζωή. Ο λόγος για την Kerry Elia που κατέληξε από καρκίνο του στήθους, έπειτα από σειρά επεμβάσεων. Από τότε που θυμόταν τον εαυτό της μισούσε το σώμα της και κυρίως το μικρό της στήθος και επί πολλά χρόνια μάζευε χρήματα για να μπορέσει να κάνει την επέμβαση αυξητικής στήθους. Μετά την επέμβαση η ψυχολογία της άλλαξε, καθώς άρχισε να αγαπάει το σώμα της και να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της και ποθητή.

Η χαρά της όμως μετατράπηκε σύντομα σε λύπη... «Μετά από λίγο καιρό άρχισε να νιώθει άρρωστη και δεν επανήλθε ποτέ εντελώς. Άρχισε να υποφέρει και ακόμη να μετανιώνει για την απόφασή της να κάνει την επέμβαση. Έκανε ακόμη και μαστεκτομή, αλλά ήταν ήδη αργά» είπε η μεγάλη της κόρη Shannon.

Η Shannon ήταν οκτώ χρονών όταν η μητέρα της έκανε την αυξητική στήθους το 1999. Δύο χρόνια μετά την επέμβαση η Kerry γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της και 18 μήνες μετά εμφάνισε έναν «περίεργο» βήχα. Ύστερα από εξετάσεις οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι έπασχε από φυματίωση. Δεν ήταν σίγουρη πώς προσβλήθηκε αλλά υποψιάζονταν ότι ο ιός «κοιμόταν» στο σώμα της και «ξύπνησε» όταν έκανε την επέμβαση.

Οι γιατροί εκτός από φυματίωση διέγνωσαν ότι η Kerry είχε και έναν όγκο στο στήθος. Η οικογένειά της φοβήθηκε ότι ήταν καρκίνος, όμως οι εξετάσεις έδειξαν τελικά ότι ήταν ιστός από όλες τις επεμβάσεις που είχε αρχίσει να σαπίζει.

Η ολική μαστεκτομή ήταν η μόνη της σωτηρία. Όμως η κατάσταση της υγείας της δε βελτιώθηκε με τον καιρό και η Kerry άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο σε ηλικία 40 ετών.
24h
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ