2012-07-07 21:10:17
Φωτογραφία για H EYΠ έχει ακόμη για πρωθυπουργό τον Παπανδρέου!!!
Δεν είναι αστείο, η φαίνεται πως η κυβέρνηση Παπανδρέου στοιχειώνει σαν φάντασμα την σημερινή πολιτική ζωή της χώρας. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την παραμονή του Γιώργου Παπανδρέου στην θέση του πρωθυπουργού, κάτω από τις εντολές του οποίου φαίνεται (από την ιστοσελίδα της ΕΥΠ) πως λειτουργεί μέχρι σήμερα η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!

Αν και πρόκειται για «καραμπινάτη» αμέλεια της διοίκησης του κ. Μπίκα, δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως υπάρχουν μύχιοι πόθοι για επαναφορά του Γιώργου Παπανδρέου στην θέση του πρωθυπουργού.

Μήπως κάποιος θα έπρεπε να πληροφορήσει τον διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, πως η χώρα άλλαξε πρωθυπουργό και οφείλει να δώσει την σχετική εντολή αλλαγής και στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας που διοικεί;

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως η αρμόδια υπηρεσία να συγκεντρώνει άκρως ευαίσθητες πληροφορίες, φαίνεται ως απληροφόρητη για την αλλαγή του πρωθυπουργού!

Ελπίζουμε πως έστω και λίγο πριν από την αποχώρησή του από την ΕΥΠ ο κ. Μπίκας θα δώσει την σχετική εντολή. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι κρίμα να φαίνεται ως απομακρυνθείς από την διοίκηση της ΕΥΠ, από εκείνον που τον προσέλαβε για την θέση αυτή. Μην δείχνει και… ανίκανος στο βιογραφικό του… Ετσι δεν είναι το σωστό;

Άντε να αποχωρούν αυτοί που πρέπει και να επανέλθουν εκείνοι που πρέπει... Αρκετά κράτησε το "ανέκδοτο", όπως φαίνεται και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΥΠ.

Κωνσταντίνος
kostasxan.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ