2012-07-08 19:27:08
Φωτογραφία για Τα μεσάνυχτα η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης
Τα μεσάνυχτα της Κυριακής κορυφώνεται η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Η συζήτηση ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής με ομιλίες βουλευτών, ενώ αναμένεται η ομιλία της γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, η οποία το Σάββατο, αισθάνθηκε αδιαθεσία και  αποχώρησε από τη Βουλή πριν από την προγραμματισμένη ομιλία της.

Αργά το βράδυ είναι προγραμματισμένη η δευτερολογία του πρωθυπουργού, η οποία αναμένεται να στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας για τις διαρθρωτικές αλλαγές, όχι επειδή το απαιτεί το μνημόνιο, αλλά επειδή είναι απαραίτητες για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Η καταγγελία του Τσίπρα ανέβασε το θερμόμετρο το Σάββατο

Το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε το Σάββατο με την ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατήγγειλε πως οι προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ήταν η «ανάγνωση γενικού πωλητηρίου της Ελλάδας που αναρτήθηκε πρωτίστως στις δανείστριες χώρες».

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για «αγγελτήριο πωλήσεων γης και ακινήτων», επίθεση στη δημόσια περιουσία και παραπλάνηση του λαού προεκλογικά, τονίζοντας ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά αποτελεί συνέχιση των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.

«Το 2009 κάποιοι μας είπαν 'λεφτά υπάρχουν', τώρα είπατε 'υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση'. Ο λαός συγχωρεί τα λάθη, δεν θα συγχωρέσει όμως την κοροϊδία» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ