2012-07-09 09:39:13
Φωτογραφία για Πήγαν να κάνουν ρεπορτάζ και τελικά έπεσαν και οι ίδιοι θύματα...
«Ξινό» βγήκε το ρεπορτάζ για τις διαρρήξεις σε αυτοκίνητα λουομένων στις παραλίες της Κω για... τους συνεργάτες της ιστοσελίδας kosnews24.gr. Όταν ολοκλήρωσαν την έρευνά τους και επέστρεψαν για να πάρουν το αυτοκίνητό τους, διαπίστωσαν ότι και αυτό είχε γίνει στόχος της ίδιας συμμορίας!

Οι άτυχοι δημοσιογράφοι έχασαν όλο τον εξοπλισμό τους και κυρίως ένα άσπρο laptop τελευταίας τεχνολογίας μάρκας Toshiba, που ήταν πολύτιμο για τη δουλειά τους. Αμέσως ενημέρωσαν την Ασφάλεια της Κω που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δράστες της διάρρηξης ήταν δυο άνδρες που διέφυγαν από την παραλία στον Άγιο Φωκά στην Κέφαλο με ένα πολυτελές μαύρο τζιπ.

Τη δράση αυτού ακριβώς του «διδύμου» κακοποιών ερευνούσαν και οι απεσταλμένοι της ιστοσελίδας! Οι περιγραφές τους ταίριαζαν με αυτές των δραστών άλλων τριών κλοπών που είχαν γίνει μέσα από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε άλλες παραλίες στο Τιγκάκι, την Κέφαλο και τον Άγιο Φωκά με λεία αντικείμενα και μετρητά. Ωστόσο, σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ