2012-07-12 19:47:52
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ!!!
Οι νέοι έγραψαν ιστορία! Παίζοντας από το 44' με 10 λόγω άδικης αποβολής κέρδισαν 2-1 την Αγγλία στην παράταση και θα διεκδικήσουν την Κυριακή την κούπα! Ισπανία ή Γαλλία ο αντίπαλος!

Για πρώτη φορά μετά το 2007 η Ελλάδα επιστρέφει σε τελικό Euro σε επίπεδο Νέων! Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα κόντρα σε όλα έδειξαν για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλη είναι η ελληνική ψυχή και παρότι δόθηκε σε βάρος τους ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή στο πρώτο μέρος, βγήκαν ζωντανοί από μία απίστευτα δύσκολη αποστολή. Ο Ελληνες έδωσαν ότι είχαν στο Ταλίν, θα δώσουν το «παρών» στον μεγάλο τελικό της Κυριακής κόντρα σε μία εκ των Ισπανία-Γαλλία ενώ έφεραν τον προπονητή των Αγγλων στο σημείο να ζητήσει από τους παίκτες του να μην επιστρέψουν τη μπάλα για fair play!

Οι συνθέσεις

Αγγλία (Νόελ Μπλέικ): Τζόνστοουν, Ντάιερ (51' Γκάρμπατ), Ρόμπινσον, Κιν, Θορπ, Μπάρκλεϊ, Τσαλόμπα, Μπεραχίνο (76' Ρέντμοντ), Χολ, Αφόμπε, Λάντστραμ (91' Θορν).

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας, Φουρλάνος (71' Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος (45+3' Διούδης), Κατίδης (104' Μπακασέτας), Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Κουρμπέλης.

Διαιτητής: Κεν Χάνσεν (Δανία)
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ