2012-07-14 15:32:13
Φωτογραφία για ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Ο ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ
Ο Γιάννης Ζαραδούκας, θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και μετά το τέλος της προπόνησης δούλεψε με μπάλα για περίπου 20 λεπτά.

Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (14/7, 10:30) κράτησε μόλις 45 λεπτά, αφού το απόγευμα στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι των ερυθρόλευκων επί αυστριακού εδάφους, όπου θα αντιμετωπίσουν την Σπαρτάκ Μόσχας στο γειτονικό Σβατς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή, ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν έφυγε από το γήπεδο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος νωρίτερα είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, δούλεψε με μπάλα για περίπου ένα εικοσάλεπτο. Μαζί με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη σούταρε δυνατά και με τα πόδια, ενώ δούλεψε και το κεφάλι.

Στη συνέχεια, ο αμυντικός των ερυθρόλευκων έκανε διάφορα μικρά σπριντάκια, ρίχνοντας το βάρος στην ισορροπία του σώματος
. Ο 27άχρονος μπακ τηρεί πιστά το πρόγραμμα αποκατάστασης και ετοιμάζεται, τον Αύγουστο πια, να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, παίρνοντας τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του στους χιαστούς. Όπως έχουμε γράψει εδώ και ημέρες, στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και δεν πρόκειται να ρισκάρουν με την περίπτωση του Ζαραδούκα. Όταν ο παίκτης είναι 100% θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Επιπλέον για ένα πεντάλεπτο μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Μάρκο Πάντελιτς επιχείρησε αρκετά σουτ στον Σήφη Δασκαλάκη παρά τη δυνατή βροχή στο Άχενκιρχ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακοινώνει παράταση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοινώνει παράταση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ