2012-07-14 20:03:32
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ... ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΡΩΣΙΑΣ Ο ΜΑΡΚΑΝΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Ρουμπίν Καζάν, πήρε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Ρωσία, επικρατώντας της Ζενίτ με σκορ 2-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Η ομάδα του Καζάν ανταποκρίθηκε καλύτερα στην ζέστη που επικρατούσε στην Σαμάρα όπου και διεξήχθη ο αγώνα και παρόλο που οι κυπελλούχοι της περσινής σεζόν κατέβαιναν ως αουτσάιντερ στο παιχνίδι, κατάφεραν μέσα σε ένα 10λεπτο, από το 28ο έως το 38ο λεπτό, να πάνε στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό προβάδισμα.

Ο Σαλβατόρε Μποκέτι άνοιξε το σκορ και ο Αλεξάνταρ Ριαζάντσεφ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τεχνικός της Ζενίτ, Λουτσιάνο Σπαλέτι, έβαλε στον αγώνα τους Μπουκάροφ και Ζιριανόφ,προκειμένου να επιτεθεί μαζικά και να «γυρίσει» το ματςαλλά η Ρουμπίν Καζάν ήταν σφικτή στην άμυνά της και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους της να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Την κούπα φυσικά σήκωσε και ο Μαρκάνο, ο οποίος συνήθισε φέτος με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει τρόπαια, μπαίνοντας στο 79ο λεπτό, στην θέση του Καραντενίζ.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προς Σάντος ο Μαλουντά;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προς Σάντος ο Μαλουντά;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ