2012-03-15 20:15:03
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ:  Οι διάσημοι σταρ και τα αδέρφια τους
Οι σταρ του Hollywood είναι μερικές από τις πιο γνωστές προσωπικότητες του κόσμου, καθώς φωτογραφίες τους προβάλλονται παντού Πολλοί είναι οι σταρ οι οποίοι έχουν αδέρφια, τα οποία άλλοτε έχουν εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα των σταρ για να προβληθούν οι ίδιοι και άλλοτε απέχουν πλήρως από τον χώρο του Hollywood.

Για να δούμε λοιπόν μερικούς διάσημους σταρ με τα αδέρφια τους και τις τυχόν ομοιότητες τους Ο Brad Pitt με τον αδερφό του Doug. O Doug Pitt είναι φωτορεπόρτερ και έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι το να έχει διάσημο αδερφό έχει και τα αρνητικά του καθώς τον μπερδεύουν με τον Brad εδώ και 20 χρόνια.

Η Sharon Stone με την αδερφή της Kelly. H Sharon έχει δηλώσει ότι θεωρεί την αδερφή της σεξοβόμβα και ότι η Kelly της έμαθε να φλερτάρει με τους άντρες.

H Julia Roberts με την αδερφή της Lisa. Η Lisa Roberts δεν είναι τόσο γνωστή όσο ο αδερφός τους Eric Roberts, αλλά έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως «Runaway Bride» και «Raising Helen».

Η Kylie Minogue με τον αδερφό της Brendan. Η Kylie έχει και μια ακόμα αδερφή την Danii, η οποία έχει σημειώσει κάποια επιτυχία στον χώρο της μουσικής.

Η Salma Hayek με τον αδερφό της Sami.

Η Jennifer Lopez με την αδερφή της Lynda. H Lynda είναι δυο χρόνια μικρότερη της Jennifer.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ολέθρια διετία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ολέθρια διετία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ