2012-07-16 12:11:48
Φωτογραφία για Κύπρος: Ρωσικά πλοία καταπλέουν στο λιμάνι της Λεμεσού
Η ρωσική φρεγάτα Σμέτλιφ κατέπλευσε χθες στο λιμάνι Λεμεσού για ανεφοδιασμό και ξεκούραση του πληρώματος και σήμερα το απόγευμα απέπλευσε, μετέδωσε απόψε η τηλεόραση του ΡΙΚ. Αύριο αναμένεται να καταπλεύσει δεύτερο σκάφος του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, επίσης για ανεφοδιασμό, το οποίο θα αποπλεύσει την Τρίτη.Σύμφωνα με το ΡΙΚ εκτιμάται ότι τα ρωσικά πλοία προέρχονται από την περιοχή της Συρίας.

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας , μέσω των Ηνωμένων Εθνών, εξέφρασε την προθυμία να βοηθήσει στην κατάσβεση πυρκαγιάς στην κατεχόμενη οροσειρά του Πενταδακτύλου , αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση από τις τουρκικές αρχές, δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κατεχόμενα η πυρκαγιά ξεκίνησε από σκουπιδότοπο στην κατεχόμενη Κυθρέα και κατευθύνθηκε προς το δάσος της Χαλεύκας.

 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν ένα ελικόπτερο, που έφθασε από την Τουρκία, και δυο ελικόπτερα των βρετανικών βάσεων, αφού λόγω του δύσβατου της περιοχής τα πυροσβεστικά οχήματα δεν μπορούσαν να πλησιάσουν.http://www.e-typos.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ