2012-07-16 12:54:07
Φωτογραφία για Αποκρυπτογραφήθηκε το «Ευαγγέλιο του Αποστόλου Βαρνάβα»
Αλήθειες που διαλύουν τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίστηκε η Χριστιανική Εκκλησία, μεταδίδουν ότι αποκάλυψαν οι Τούρκοι μετά την αποκωδικοποίηση και μετάφραση των κειμένων του επωνομαζόμενου «Ευαγγελίου του Αποστόλου Βαρνάβα, από Ιρανούς επιστήμονες. Του βιβλίου που περιγράφει τη ζωή του Χριστού.

Στην υπόθεση εμπλέκονται Τούρκοι αξιωματικοί που μπήκαν στην Κατεχόμενη Κύπρο και συνελαβαν ένοπλους ληστές που το 1996 είχαν συλήσει τον τάφο του Αποστόλου Βαρνάβα στα Κατεχόμενα. Ανάμεσα στα κειμήλια που κλάπηκαν τότε ήταν ένα Ευαγγέλιο, που κατά την κυπριακή Εκκλησία θα μπορούσε να είναι το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, αφού με αυτό είχε ενταφιαστεί ο Απόστολος Βαρνάβας.

Ωστόσο στην Άγκυρα και την Τεχεράνη ειδικοί αρχαιολόγοι επιμένουν ότι το Ευαγγέλιο με την αραμαϊκή γραφή ήταν το ίδιο το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα το οποίο αποκαλύπτει την πραγματική αλήθεια για την ιστορία του Χριστιανισμού, που όμως είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που γνωρίζαμε εώς σήμερα.


Ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ανέφερε ότι η Τουρκία έχει στην κατοχή της «ένα χαμένο αντίγραφο της Βίβλου, ηλικίας 1.500 ετών, γραμμένο με χρυσόσκονη πάνω σε δέρμα, στην αραμαϊκή γλώσσα που ήταν η γλώσσα που μιλούσε ο Ιησούς.

Αυτή τη στιγμή ένας μεγάλος αριθμός ακαδημαϊκών, καθηγητών πανεπιστημίων και δημοσιογράφων στην Τουρκία και το Ιράν πανηγυρίζουν, κάνοντας λόγο για τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη ανακάλυψη της παγκόσμιας ιστορίας που αφορά στην πραγματικότητα της ιστορία του Χριστιανισμού.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ