2012-07-16 12:46:12
Φωτογραφία για ΜΕ... ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Με... κενά θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι (14:00) η κλήρωση της Superleague για το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Σε λίγες ώρες θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ, από την κλήρωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Sofitel», το οποίο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Στην διαδικασία ωστόσο θα δώσουν το «παρών» οι εκπρόσωποι 18 και όχι 16 ομάδων, όσες δηλαδή συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Οι δύο που... είναι επιπλέον είναι ο Εργοτέλης και ο Παναιτωλικός, παρόλο που με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι μέλη της Football League.

Ο λόγος είναι ότι έχουν κινηθεί νομικά κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας, διεκδικώντας έτσι μέσω της δικαστικής οδού την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Η υπόθεση βέβαια θα εκδικαστεί σε δύο ημέρες, οπότε και θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Παράλληλα στις... ιδιαιτερότητες της σημερινής κλήρωσης, εντάσσεται και το γεγονός ότι υπάρχουν τέσσερις ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο θέμα της εξασφάλισης άδειας συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πρόκειται για τις ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ και Πανιώνιο, που θα πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να έχουν καλύψει τις οφειλές τους προς το δημόσιο, κάτι που αν δεν γίνει, είναι αρκετά πιθανό να επιφέρει τον υποβιβασμό τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ