2012-07-16 14:05:12
Φωτογραφία για Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ - Στάση εργασίας των εργαζόμενων των π. ΗΣΑΠ
από το Γραφείο Τύπου

Έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου και συνεννόησης, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και δίνοντας πίστωση χρόνου, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης, που προέκυψε μετά την εσπευσμένη ένταξη του Ταμείου μας στον ΕΟΠΥΥ, μέχρι σήμερα η κατάσταση παραμένει η ίδια.

Μια σειρά γραφειοκρατικού κυρίως τύπου ζητήματα μεταξύ ΕΟΠΥΥ, ΤΑΥΤΕΚΩ και Υπουργείου Εργασίας- Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Ταμείου μας , με αποτέλεσμα 8.000 περίπου ασφαλισμένοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και τα μέλη των οικογενειών τους, να αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα σε θέματα που αφορούν την ασφάλιση της Υγείας τους .

Γι΄αυτό, μετά την ανατολή της προηγούμενης Στάσης Εργασίας της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2012, προχωράμε στην νέα στάση εργασίας που έχουμε εξαγγείλει για την Τρίτη 17 Ιουλίου 2012 και από ώρα 12:00 μμ έως 16:00.

Εφόσον δεν εξομαλυνθεί η απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η οποία έχει υποβαθμίσει δραματικά τη ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη, τότε θα υποχρεωθούμε να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ