2012-07-16 15:39:33
Φωτογραφία για Το κολασμένο καλοκαίρι
Την επιτάχυνση και την υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών έθεσε ως προτεραιότητα της κυβέρνησης ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου Ο κ. Χατζηδάκης σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε κρίσιμους μήνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να ξεκολλήσουν άμεσα τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

«Προσπαθούμε, όπως ξέρετε, να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των επενδυτών με προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων, με άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα, με προσπάθεια για να ξεκολλήσει το ΕΣΠΑ και να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα», τόνισε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο υπουργός προανήγγειλε ότι σχετικές ανακοινώσεις για τα ζητήματα αυτά θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες. Όπως είπε, «θέλουμε να εκμεταλλευθούμε το καλοκαίρι, σημείωσε, προσθέτοντας ότι «ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι κρίσιμοι μήνες για τη δουλειά μας, για τις προτεραιότητές μας, αλλά παράλληλα και για το χειρισμό διαφόρων προβλημάτων που βρήκαμε με το "καλημέρα"».

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε «καυτή πατάτα» το πρόβλημα που υπάρχει με την καθυστέρηση των έργων στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους. Πάντως, όπως τόνισε, στόχος του κυβερνητικού επιτελείου είναι να προχωρήσουν άμεσα οι επαφές και οι διαβουλεύσεις έτσι ώστε, έως το τέλος Σεπτεμβρίου, να υπάρχει μια κατ' αρχήν συμφωνία για να ξεκολλήσει το έργο των αυτοκινητοδρόμων.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ