2012-07-16 15:41:31
Φωτογραφία για Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Άρσεναλ για την αγορά του Θίο Γουόλκοτ είναι η Λίβερπουλ
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Άρσεναλ για την αγορά του Θίο Γουόλκοτ είναι η Λίβερπουλ, με τον 23χρονο εξτρέμ να αποτελεί προσωπική εισήγηση του Μπρένταν Ρότζερς στην διοίκηση των "κόκκινων".

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική "Sun", η Λίβερπουλ προσπαθεί να ξεπεράσει στο σπριντ τους έτερους μνηστήρες Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν, κάνοντας δικό της το αστέρι των Λονδρέζων έναντι 15.000.000 λιρών.

Ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τους "κανονιέρηδες" μέχρι το καλοκαίρι του 2013 όμως δεν έχει ακόμα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του (επιθυμεί νέο με βελτιωμένους όρους που θα εκτοξεύσουν τις εβδομαδιαίες αποδοχές του από τις 65 στις 100.000 λίρες), και το γεγονός αυτό κάνει τους "κόκκινους" να θεωρούν πως έχουν τύχη να τον φέρουν στο "Άνφιλντ".

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως η περίπτωση του Γουόλκοτ είναι άμεσα συνδεδεμένη με αυτή του Άντι Κάρολ.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ αρνήθηκε πρόταση της Νιούκαστλ την Κυριακή για επιστροφή του παίκτη στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" με τη μορφή δανεισμού αλλά δεν θα πει "όχι" αν έρθει ικανοποιητική πρόταση για τον υψηλόσωμο φορ ώστε να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Σε περίπτωση που γίνεται αυτό θα μπουν αρκετά χρήματα στο ταμείο της και είναι σίγουρο πως θα έχει το "πάνω χέρι" για την απόκτηση του Γουόλκοτ, εάν και εφόσον οι διοικούντες την Άρσεναλ αποφασίσουν να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το κολασμένο καλοκαίρι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το κολασμένο καλοκαίρι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ