2012-07-16 15:47:09
Φωτογραφία για Ο Φάμπιο Καπέλο θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας
Ο Φάμπιο Καπέλο θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Μετά από την Εθνική Αγγλίας, ο Φάμπιο Καπέλο ετοιμάζεται για μία δεύτερη συνεχόμενη περιπέτεια σε πάγκο εθνικής ομάδας (και δεύτερη συνολικά στην καριέρα του), αυτή τη φορά αποδεχόμενος την πρόταση της Εθνικής Ρωσίας.

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, έχει έρθει σε συμφωνία με τον 66άχρονο τεχνικό για να αναλάβει το τιμόνι, με τον Καπέλο να αναλαμβάνει να οδηγήσει την "αρκούδα" στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 που θα γίνει στη Βραζιλία.

"Αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε στον Φάμπιο Καπέλο τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Τον περιμένουμε στη Μόσχα τις επόμενες ημέρες για τις τελευταίες λεπτομέρειες και για την υπογραφή του συμβολαίου", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας Νικίτα Σιμόνιαν.

Λίγο μετά την ανακοίνωση από την ομοσπονδία ήρθε και η πρώτη δήλωση του Φάμπιο Καπέλο στο ιταλικό πρακτορείο είδησεων Ansa:

"Θα είμαι ευτυχής και υπερήφανος αν ολοκληρωθούν όλα θετικά. Είμαι χαρούμενος, εάν πάνε όλα καλα με τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου θα είναι μια υπέροχη περιπέτεια.

Η Ρωσία είναι ένα σπουδαίο έθνος", ήταν τα λόγια του πολύπειρου τεχνικού.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ